2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفعه ی اول حالم خراب بود گریه زاریامو دید بعد یه ماه برگشت 

دفعه ی دوم حال خرابیامو به روش نیاوردم ولی از بس پیش خدا دعا کردم ، از بس گریه و زاری کردم ، نصفه شب کارم به بیمارستان کشید ، رفتم مشهد همش گریه زاری دعا ، دیگه کاملا ناامید شده بودم که بعد ۵۰ روز برگشت 

دفعه ی سوم که رفت دیگه دعا نکردم ، ۶ ماهه نیومده دیگه هم نمیاد 

اونی که رفته نمیاد ولی اگه بیادم دیگه به درد نمیخوره چون اگه آدم بود نمیرفت 

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊
دفعه ی اول حالم خراب بود گریه زاریامو دید برگشت  دفعه ی دوم حال خرابیامو به روش نیاوردم ولی از ...

چه خوب که برگشته 

البته گریه زاریمو و حال بدمو ندیده اما دوست دارم برگرده 

اما خوب وقتی شب و روزت شده دعا واسه برگشتنش ترجیح میدی برگرده بعد ۷ ماه

این سری اصلا دعا نکردم تو این ۶ ماه حتی یک بارم به خدا نگفتم خدایا برگرده با اینکه دلم خیلی تنگ شده و دیشبم گریه کردم 

خیلی منو اذیت کرد دیگه برگرده هم نه حال من مثل سابق خوبِ خالص میشه نه من اون آدم عاشقم و تحویلش می‌گیرم

همون بره بهتره ؛ لیاقت عشق پاک و بی چشمداشت منُ نداشت 

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊
چه خوب که برگشته  البته گریه زاریمو و حال بدمو ندیده اما دوست دارم برگرده

میگم که ۶ ماهه هیچ خبری ندارم ازش 

اگه آدم خوبیه و ارزش داره بجنگ براش

البته من که دیگه نسبت به همه بی اعتماد شدم

این سری اصلا دعا نکردم تو این ۶ ماه حتی یک بارم به خدا نگفتم خدایا برگرده با اینکه دلم خیلی تنگ شده ...

مشکل جدی داشتین که رفت ؟ 

تونستی با کس دیگه بری ؟

اون که رفته دیگه هیچوقت نمیاااااد تا قیامت دل من گریه میخوااااد کسی که رفته بهتره برنگرده..

دقیقا تا عنوان این تاپیکُ دیدم یاد این اهنگ داریوش افتادم ☺