2777
2789
عنوان

ساك بارداري خالي😔😔😔لطفا بيايد

566 بازدید | 58 پست

سلام به همه

من امروز رفتم سونو و طبق اخرين پريودم ٥هفته و ٥روزم بود اخه من چند روز پيش لكه بيني قهوه اي داشتم و با شياف سريع قطع شد اما بتام توي ٦روز ٤٠٠تا بالا رفته بود و دكتر گفت ٥٠-٥٠ هست ك رشد كنه يا ن

امروز سونو گفت يك ساك ديده ميشه ك سنش ٣٠روز هست و جنين ديده نميشه اولش گفت سقط نشده اما ميشه😔😔😔بعد گفت ٢هفته ديگه بيا ببينيم قلب تشكيل شده يا ن

بچه ها من از رو تقويم نگاه كردم دقيقا ٣٠روز پيش روز تخمك گذاريم بود و من ٤روز پيشش رابطه داشتم ك احتمالا همون گرفته

الان طبق سونو ٤هفته هستم ك با تاريخ تخمك گذاري هم ميخونه اما دكتر طبق اخرين پري ب من ميگه ٦هفته

بنظرتون بچه مي مونه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رفتم سونو فقط ساک خالی رودیدن😔پونزدهم گفت پنج هفته

چندروزم لکه بینی داشتم قطع شد

حالاموندم دوهفته دیگه برم

سلام تمام احساسم….نميدونم دختري يا پسر … ميدونم يه فرشته اي و تو اوج آسمونها زندگي ميکني … دستاي گرم کسي رو سرته که من هر وقت کم ميارم بهش پناه ميبرم…تو پيش خدايي هستي که من تو رو از خودش خواستم و ازش ميخوام بهم اعتماد کنه و بدونه ازت خوب مراقبت ميکنم .. برام فرق نداره که پسري يا دختر من فقط ميخوام با نگاه کردن به صورت نازت آروم شم .. ميخوام دستاي کوچولوت رو ببوسمو صورت قشنگت رو ناز کنم… نميدوني با اومدنت چقدرشادمون ميکني …ما خيلي درباره ي تو حرف ميزنيم … وقتي از تو ميگيم غرق شادي و عشق ميشيم…ميدونم از خدا دل کندن سخته اما خواهش ميکنم زودتر بيا .. دوست دارم تو وجودم حست کنم … دوست دارم صداي قلبت رو بشنوم …بيا من خيلي منتظرتم …من عاشقانه صبر ميکنم تا تو آماده ي سفر بشي و بياي پيش ما … پيش پدر و مادري که نديده عاشقتن .. خدايا من هر چي تو زندگي دارم از تو دارم ازت خواهش ميکنم کوچولوي منم بهم هديه بده ..  خدايا همه ي اونايي که ازت ني نيشون رو ميخوان بي جواب نذار..                                               دوبار سقط داشتم😔😔میشه با دل پاکتون برای مادرشدنم صلوات بفرستین                                        خداجونم هیچکسو با پاره تنش امتحان‌نکن حتی اگه اندازه یه کنجده........                                               خداجونم به من فرزندی عطا کن نه لایق من وبندگی ام که لایق خودبی مثالت وبخشندگی ات❤

عزیزم منم 5 هفته و 4 روز گفت ساک خالی که به احتمال زیاد سقط میشه 

6هفته و 6 روز رفتم صدای قلبشم شنیدم😍

نگران نباش فقط استراحت کن منم لکه بینی دارم شیاف استفاده میکنم

برا منم بتام هفته 5، 7000 بود که 48 ساعت بعد باید دوبرابر میشد که برا من 10300 شده بود

زود رفتی سونو.بزار سه هفته دیگه برو . بشی هشت هفته

اخه لكه بيني داشتم و شياف استفاده ميكردم گفتم نكنه خارج رحمي باشه و الكي شياف بذارم 

رفتم ك ببينم اصلا هست داخل رحم

من بتام بایه روز تاخیر۳۸۵۰ بود اینترنت زده بتای زیاده احتمال حاملگی پوچه

دارم دغ میکنم دیگه😔

سلام تمام احساسم….نميدونم دختري يا پسر … ميدونم يه فرشته اي و تو اوج آسمونها زندگي ميکني … دستاي گرم کسي رو سرته که من هر وقت کم ميارم بهش پناه ميبرم…تو پيش خدايي هستي که من تو رو از خودش خواستم و ازش ميخوام بهم اعتماد کنه و بدونه ازت خوب مراقبت ميکنم .. برام فرق نداره که پسري يا دختر من فقط ميخوام با نگاه کردن به صورت نازت آروم شم .. ميخوام دستاي کوچولوت رو ببوسمو صورت قشنگت رو ناز کنم… نميدوني با اومدنت چقدرشادمون ميکني …ما خيلي درباره ي تو حرف ميزنيم … وقتي از تو ميگيم غرق شادي و عشق ميشيم…ميدونم از خدا دل کندن سخته اما خواهش ميکنم زودتر بيا .. دوست دارم تو وجودم حست کنم … دوست دارم صداي قلبت رو بشنوم …بيا من خيلي منتظرتم …من عاشقانه صبر ميکنم تا تو آماده ي سفر بشي و بياي پيش ما … پيش پدر و مادري که نديده عاشقتن .. خدايا من هر چي تو زندگي دارم از تو دارم ازت خواهش ميکنم کوچولوي منم بهم هديه بده ..  خدايا همه ي اونايي که ازت ني نيشون رو ميخوان بي جواب نذار..                                               دوبار سقط داشتم😔😔میشه با دل پاکتون برای مادرشدنم صلوات بفرستین                                        خداجونم هیچکسو با پاره تنش امتحان‌نکن حتی اگه اندازه یه کنجده........                                               خداجونم به من فرزندی عطا کن نه لایق من وبندگی ام که لایق خودبی مثالت وبخشندگی ات❤
اخه لكه بيني داشتم و شياف استفاده ميكردم گفتم نكنه خارج رحمي باشه و الكي شياف بذارم  رفتم ك بب ...

هستش نگران نباش چون زود بوده نشون نداده

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
عزیزم منم 5 هفته و 4 روز گفت ساک خالی که به احتمال زیاد سقط میشه  6هفته و 6 روز رفتم صدای قلبش ...

خدا از زبونت بشنوه

من بتام روز ٣١دوره ٢٧٠بود روز ٣٦دوره ٧٢٠ همين يكم نگرانم كرده