2777
2789
عنوان

آبا کودک یک ساله من اوتیسم دارد

23194 بازدید | 52 پست

سلام 

کودک من به تازگی یک سالش شده -چند روزی است که احساس می کنم یک سری کارها را نمی کند الان در این سن هنوز زوده یا نه باید انجام دهد.

کارهایی که انجام نمی دهد: با دست به چیزی اشاره نمی کند ( به این معنا که بده) - هنوز چیزی را بخواهد نمی گوید: مثلا بگه (آب، می می، به به)  عروسکش رو بغل نمیکنه . تلفن اسباب بازی داره اما با انگشت شماره هاش رو نمیزنه بلکه با دستانش روی دکمه ها می کوبد  بابا و مامان نمیگه ( البته فقط در مواقع خواب و گرسنگی میگه ماما)

شب ها فقط موقع خواب گوشه لباس مرا می گیرد و به حالت بو کردن آرامش میگیره و می خوابه

ولی خب کارهایی که انجام میده: مثل اینکه با دست به چیزی اشاره کنیم نگاه میکنه. بعضی از اطرافیان رو بیشتر میبینه بهش بگن بیا بغلم میره . گاهی ماشین هایش را روی زمین هل میده . حلقه هایش را در جا حلقه ای روی هم میزاره . با پسر خاله اش که 1/5 سالش هست گاهی لبخند میزنه اگه دنبالش کنه دخترم هم بازی میکنه - 

بعضی از حرکات رو زود تقلید میکنه یاد میگریه اما بعضی رو نه - کارهایی که تقلید میکنه : مثلا اتل متل توتوله، کلاغ پر، بای بای کردن. راه نمیره اما دستش رو به مبل و پشتی میگیره راه میره . 

احتمال علائم اتیسم هست؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

ارتباط چشميش چطوره؟! 

تشخيص اوتيسم زير سه سال فقط دكتر ميتونه تشخيص بده خيلي سخته

تشنج داشته بچه اتون؟!  

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه طبيعي هست فرزندتون

اختلال اوتيسم تا ٢.٥سالگي قابل تشخيص نيست

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

ارتباط چشمی اش خوبه نگاه میکنه کسی صداش کنه نگاه میکنه

از همان خیلی کوچیکی صداش میکردیم واکنش نشون میداد

اما نگرانی من اینه که فعلا به چیزی اشاره نمیکنه تشنه باشه نمیگه آب یا به شیشه آبش اشاره نمیکنه

نمی دونم زوده یا ... 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
نه طبيعي هست فرزندتون اختلال اوتيسم تا ٢.٥سالگي قابل تشخيص نيست

ن اگر با علایمش آشنا باشی از قبل تر هم مشخص هست.دختر خاله من از سن کم علایمو داشت اما ما باهاش آشنا نبودیم نمیفهمیدیم

خدایا از رحمتت نا امید نیستم
ارتباط چشمی اش خوبه نگاه میکنه کسی صداش کنه نگاه میکنه از همان خیلی کوچیکی صداش میکردیم واکنش نشون ...

دخترمنم یک سال و یک ماهسه همیطوره

دعای همیشگی دخترم:خداکنه خوابه بد هیچ کس هیچ وقت تعبیرنشه💖

خب اینا که گفتین هیچکدوم غیرطبیعی نبود

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

پسر دختر عموم اوتیسم داره از اول به چیزی نگاه نمیکرد مدام دست و پاهاش تکون میداد مدام جیغ میزد کاملا معلوم بود مشکل داره همش موهاشو میکشید کسی نازش میکرد جیغ میزد حرفم نمیزد الان که سه سال و پیمه شده مثه مامان بابا داداش غذا و اینارو میگه