2777
2789
عنوان

سفره بی بی حور و بی بی نور

| مشاهده متن کامل بحث + 20822 بازدید | 90 پست
منم حاجت گرفتم این سفره واسه ازادی زندانی و بخت گشاییو.... خیلی حاجت میده

من واسه کار شوهرم که یه مشکلی خورده بود نذر کردم و دو روزه جواب داد. اطلاعاتی داری راهنماییم کنی چطور سفره رو باید پهن کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما کدوم شهری گلم. من الان موندم بلاتکلیف بخدا  از طرفی هم نمیخوام نذرمو ادا نکنم . میشه راهنم ...

عزیزم این خانم خوزستانیه همسایه مادرمیناست ولی من اونجا نیستم من واسه سفره یه مبلغ دادم خرج سفره و مداحیو...با خودش بود همون روزم عکسا سفره رو واسم فرستاد میخوای شماره بدم ازش اداب سفره بپرس چون حوزویه بهتر راهنماییت میکنه

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 

سلام

عزیزم تو گوگل توضیحاتش هست سعی کن به یه سایت اکتفا نکنی حداقل ده تا سایت کامل بخون

و اینکه تا جایی که میدونم از خوراکی های سفره بی بی حور و بی بی نور نباید هیچ مردی بخوره و حتی زن باردار اگه بدونه بچش پسره یا احتمال اینکه پسر میشه نباید بخوره 

حتی مرد یا زن بارداری که احتمال اینکه بچش پسر باشه هست نباید سر سفره بی بی حور و بی بی نور بشینه

میگن اگه مردی از غذای سفره بخوره یا سر سفره ش بشینه به زندان میفته 

و آداب رسوم خاصی داره برای برگذاری که حتما تو گوگل سرچ کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چجوری نذر کردین میشه بهم بگین میخام نذر کنم

والا برای مشکلی که داشتم نذر کردم رفع بشه تو خونم پهن کنم و دو روزه هم جواب گرفتم.

ظاهرا نباید هیچ مذکری تو این سفره شرکت کنه حتی خانم حامله با جنین پسر. مخلفاتش تا جاییکه یادمه کاچی و نان و پنیر و سبزی و هندونه است. بازم دقیق نمیدونم. مثلا یه قصه داره که اونم میگه یه نفر سر سفره ولی من بلو نیستم

سلام عزیزم تو گوگل توضیحاتش هست سعی کن به یه سایت اکتفا نکنی حداقل ده تا سایت کامل بخون و اینکه تا ...

دقیقا درست گفتین حتی ظرفا یه بار مصرف و بعد پنهانی دور ریخته بشه

حتما هندونه باشه هر چی هست همونجا خورده بشه

بهم پیام دوستی بده عزیزم

عزیزم از این خانم آداب سفره حضرت علی اصغر علیه السلام رو میپرسی؟؟ و بهم میگی؟؟ اگه اطلاعات کاملی از سفره بی بی نور و بی بی حور داره منم میخوام راهنماییم کنی ممنون میشم

دقیقا درست گفتین حتی ظرفا یه بار مصرف و بعد پنهانی دور ریخته بشه حتما هندونه باشه هر چی هست همونجا ...

از ظرفاش مطمئنی؟ باید دور ریخته بشه؟ آخه قدیما که ظرف یبار مصرف نبود و این سفره هم مثل اینکه خیلی قدیمیه

دقیقا درست گفتین حتی ظرفا یه بار مصرف و بعد پنهانی دور ریخته بشه حتما هندونه باشه هر چی هست همونجا ...

من دربارش خیلی خوندم ولی چون سخته میترسم نذر کنم 

از ظرفاش مطمئنی؟ باید دور ریخته بشه؟ آخه قدیما که ظرف یبار مصرف نبود و این سفره هم مثل اینکه خیلی قد ...

جدیدا اینکارو میکنن وگرنه طرفا کثیفشم نباید مرد و پسر ببینه

اره این سفره برمیگرده به زمان پیامبر