2777
2789

منم‌ میخواستم خ‌اهرمو دعوت کنم که الان دیگه نمیکنم

برنامم این بود 

فسنحون و مرغ بریون و لازانیا رولی درست کنم با سالاد ماکارونی سالاد کاهو و ژله 

واسه کادو هم بهش یه رنده برقی بدم به شوهرشم صد تومن پول

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شام دعوتشون‌ کن کلی تدارک و سلیقه به خرج بده اخرشم کارت هدیه بده

من خواهر ندارم چقدددد دلم خواس

دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد...   وزن بعد زایمان 115...هدف اول... 110❌هدف دوم.. 105❌هدف سوم.. 100❌
پاگشا کلا اینه که یه شام بپزی وطرف را با خانواده دعوت کنی یه کادو هم بدی حالا اینکه چی وچند مدل بپز ...

اما فکر نمیکنم احترامو دوست داشتن به نوع و قیمت کادو باشه. البته هر کسی نظری داره اما به نظر من سادگی و صمیمیت بهترینه. پس منو پاگشا کردن و املت دادن دوستم نداشتن    

من پا گشای خواهرم همین چند وقت پیش بود، مرغ ، خورشت کنگر، بادمجون شکن پر، ته چین لازانیا، های چیپس، ژله سالاد ، سوپ ، سالاد ماکارونی، کشک بادمجون،  با نفری ۲۰۰ ، شاید خیلی از دوستان بگن تشریفاتی بوده ولی من کلا یه خواهر دارم و باید براش سنگ تموم میزاشتم

اما فکر نمیکنم احترامو دوست داشتن به نوع و قیمت کادو باشه. البته هر کسی نظری داره اما به نظر من سادگ ...

حالا دوست داشتن که نه ولی خب اگه به زور بخوای کسی را دعوت کنی و مجبور باشی خیلی سخت نمی‌گیری به خودت

شاید اونا پاگشا نبوده منظورشون که املت به شما دادن وگرنه اصلا نمی‌گفتن برید،بعضی ها هم هستن کلا سخت نمی‌گیرن به خودشون مثل خانواده شوهر من باور کن تو۱۱سالی که عروسیشونم یه سفره رنگین تو خونشون ندیدم

شوهرخواهر من خیلی بدغذاست برای همین همیشه تو دعوتی مشکل داریم. کلا غذاهای فست فودی که نمیخوره ماکارونی و لازانیا و الویه هم جزوشونه. کوکو و کتلت و از این مواردم هر چی شیک باشه مثل رولی و اینا هم اصلا. فقط بیاد برنجی باشه قیمه هم میگن برای هیاته میمونه یه مرغ که اگر نبود مهمونیا کنسل میشد و قرمه سبزی و فسنجون. برای همین من باقالی پلو با و برنج ساده و خورشت مرغ گذاشتم اما بعدا فهمیدم باقالی پلو هم نمیخوره خب. الان بچه هاشم عینه باباشونن.   

حالا دوست داشتن که نه ولی خب اگه به زور بخوای کسی را دعوت کنی و مجبور باشی خیلی سخت نمی‌گیری به خودت ...

نه عزیزم اینطوری هم نیست به دل نگیر. برخی عینه من ساده ان و بی تجمل. خانواده شوهر منم همینطورن اصلا سفره رنگین و چرب و چیلی نمیدازن و اهل چشم همچشمی و کلاس گذاشتن نیستن اما واقعا باصفا و دوست داشتنی ان. اتفاقا منو پاگشا کردن البته دایی شوهرم بودن و میدونم خانومش کلا ساده است و تو یه روستا بودن بنده ای خدا. اما عوضش خانواده خودم واااااااااای تو همین پاگشای خواهرم اصلا مامانم نذاشت من بشینم سر سفره گفت میزبان فقط باید سرویس بده معنی نداره بشینی بعدا برو تو آشپزخونه غذاتو بخور. اصلا هم با هم صمیمی و گرم نیستیم چون اهل تشریفاتن.

من اگر خواهرم  جاريم خواهر شوهرم يا هر عروس ديگه اي  و پاگشا كنم اين كارا رو ميكنم:

زرشك پلو  با ته ديگ ته چينو باقالي پلو با گوشت 

كشك بادمجون يا دلمه

سالاد كاهو و ماست و خيار يا ماست و اسفناج

دوغ نوشابه

ژله مدل خوشگل و كارامل

براي پذيرايي قبل و بعد شام هم : ميوه و كيكي كه خودم بپزم و چاي و كاكايو و آجيل

كادو هم بستگي داره فاميل درجه 1 باشه تا 200 تومن ميدم  بقيه ممكنه كمتر باشه + يه جعبه شكلات

خيليييي محترم و قشنگ برخورد ميكنم و سعي ميكنم از خونه من خاطره خوبي داشته باشن