2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پردیس یعنی ی شعبه ای از ی دانشگاه بزرگتره

اتفاقا از ترم اول حقوقم میدن و ی بخشی از حقوقو بابت پول خوابگاه برمیدارن

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
پردیس یعنی ی شعبه ای از ی دانشگاه بزرگتره اتفاقا از ترم اول حقوقم میدن و ی بخشی از حقوقو بابت پول خ ...

ولى اين پرديس هس

پرديس پول ميگيره

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
جدی؟چقدر تقریبا؟

اره البته از همون ماه اول نه

مثلا من ورودی بهمن ۹۲ بودم از فروردین ۹۳ استخدام شدم و حکم صادر شد اون سال حقوق تو حکم ۴۸۰بود ولی تقریبا نصفش واسه خوابگاه میرفت(راه دور بودم ۴۵درصد کم میشد)

بعدش هریال طبق درصدی ک ب بقیه فرهنگیا اضافه میشد رو حکم ماهم اصافه میشد

ولى اين پرديس هس پرديس پول ميگيره

ببین من دانشگاه فرهنگیان خوندم

پولی ک میگیره از حقوقی ک میده کمتره در حقیقت دانشجوهاش بورسیه دولتن

میگن پردیس چون همه ی استانا زیرنظر دانشگاه فرهنگیان مرکزی هستن

شرایط خاصی نداشت خواهرم کاردانی به کارشناسی اونجا قبول شد استاداشم خوب بودنرشته اش هنر بودن خیلی کارهای قشنگ یاد گرفت هیچ کس انتظار نداشت در طول تحصیل انقدر چیز جدید یاد بگیره ... من نمیدونم شما کدوم شهرید ولی ما اصفهانیم و پردیس فرهنگیان اینجا خیلیی عالی بود کوچیک تر از بقیه دانشگاه ها بود امکاناتش ولی در حد هموناست .... البته اینم بگم استاد تمام ندارد  دکترا هم کم دارن ...شاید البته اینجا و رشته خواهرم این طوری بود

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم

نه دوست عزیز 

پولی نیست.

از ماههای اول دانشگاه حقوق شما برقرار میشه و به نظرم تقریبا از 500 تومان حقوق شما شروع میشه.

توی دانشگاه فقط خانم ها هستن و دانشگاه اقایون جدا هست.

از اولین سال استخدام رسمی آموزش و پرورش هستین و بعد چهار سال شروع به تدریس میکنید.

من چند روز پیش دلی را شکسته ام*من را*به رسمیت بشناسید سنگ ها