سلام دوستانی که بچه ازبهزیستی بسرپرستی قبول کرده اند می شه بیایید...من یک بچه یکسالل ودوماه برداشتم نمی دونند واکسن زده یانه..ازاول واکسن زدند.انروز فلج اطفال خوراکی وتزریقی هپاتیت وmmrزده..گفتند بالای یکسال ب ث ژ نیاز نیست ..درسته؟؟؟
الهم اغفرلی ذنوب تحبس دعا......از بس همه برام دعا کردند و مستحاب نشد از خدا روز عاشورا فقط یه چیز خواستم واونهم بخشیدن گناهانی که باعث عدم استجابت دعا می شود/// آمین یا رب العالمین خدایا هزاران بار دلم را شکستی خیلی ها کفتند باهات قهر کنم اما من گفتم من لیاقت قهر کردن را ندارم
آیدا خانم شما باردار نشدین با آی وی اف..چقدرکارخوبی کردین که سرپرستی بچه روگرفتین..دختردایی من بعد۱۰سال و۵بارآی وی اف حامله نشد..ی پسربچه نازاورد ازبهزیستی..۳ماه بعد اینکه بچه رواردن خودش حامله شد..الانم ی دختر داره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الهم اغفرلی ذنوب تحبس دعا......از بس همه برام دعا کردند و مستحاب نشد از خدا روز عاشورا فقط یه چیز خواستم واونهم بخشیدن گناهانی که باعث عدم استجابت دعا می شود/// آمین یا رب العالمین خدایا هزاران بار دلم را شکستی خیلی ها کفتند باهات قهر کنم اما من گفتم من لیاقت قهر کردن را ندارم