2777
2789
عنوان

سرکه سیب

274 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

کسی هست سرکه سیب درست کرده باشه به منم یاد بده؟

تو نت هست ولی دستوراش متفاوته

می خوام اگر کسی خودش درست کرده و خوب شده به منم بگه

اخه خیلی پر زحمته. نمی خوام خراب بشه

مرسی

قد ۱۷۰ 😊😊  وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه سیبها رو میشورم میذارم خشک بشه بعد هسته های وسطشو درمیارم خرد میکنه تو دبه

با یه تیکه مون سنگک میذارم روشو درشو میبندمتا سه چهر ماه بمونه بعد باز میکنم و تفاله ها رو از ابش جدا میکنم و دوباره میریزم تو دبه 40 روز جلوی افتاب میذارم

بعضی ها به جای سنگگ اب و خمیرمایه میریزن

میگه سیبها رو میشورم میذارم خشک بشه بعد هسته های وسطشو درمیارم خرد میکنه تو دبه با یه تیکه مون سنگک ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزم

میشه بپرسی هر چند وقت باید درش رو باز کنیم و هم بزنیم؟

و اینکه

با کدام نوع سیب سرکه اش بهتر میشه؟

مادر شوهرم ميذاره سیبها رو خرد میکنه داخل دبه و درشونه ميبنده تا سال دیگه که وقت سیب میشه باز میکنن ...

مرسی عزیزم

خیلی لطف کردی

این جوری خیلی اسونه

حالا امسال میزارم امیدوارم که خوب بشه

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی این جوری خیلی اسونه حالا امسال میزارم امیدوارم که خوب بشه

الان چندین ساله ميذاره و عالیه هیچی هم بهش نزن دوستامون گفت نون سنگک هم روش بذار در شو ببند تا سال بعد اصلا بازش نکن البته اون نون هم نميذاره

الان چندین ساله ميذاره و عالیه هیچی هم بهش نزن دوستامون گفت نون سنگک هم روش بذار در شو ببند تا سال ب ...

ممنون از لطفت دوستی

انشالله که مال منم خوب بشه

یک مدته خیلی زیاد از سرکه سیب استفاده می کنم. چون به بازاری ها اطمینانی نیست گفتم خودم درست کنم. هر چند فکر کنم گرونتر از بازاری درمیاد

ممنون از لطفت دوستی انشالله که مال منم خوب بشه یک مدته خیلی زیاد از سرکه سیب استفاده می کنم. چو ...

ما باسيبهاي داغون که پای درخت سیب می ریزه و بدرد خوردن نمیخوره و کوچيکه درست میکنیم شما هم برو سیب ارزون پیدا کن مال ایشون سیب گلاب و ریز ه

ما باسيبهاي داغون که پای درخت سیب می ریزه و بدرد خوردن نمیخوره و کوچيکه درست میکنیم شما هم برو سیب ا ...

👍🏻👍🏻❤️❤️