2777
2789
عنوان

وضع مالی

359 بازدید | 15 پست

صرفا جهت کنجکاوی خودم ببینم با کیا میگردیم لطفا نظرسنجیو صادقانه بگین

تعداد رای : 28
نظرسنجی
بالا 😎
4
14%
خوبه پس اندازم داریم☺
12
42%
میخوریم ولی به پس انداز نمیرسه🙂
7
25%
بخور نمیر به زور 😥
5
17%
وقتی میرم تو اعلان هام میبینم یکی پاسخ داده ذوق میکنم 😀 ولی امان از روزی که ببینم لایکه 😢😝

خوبه..پس اندازداریم..خونه ودوتا ماشین..ولی عالی نبستیم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوریم پس انداز نداریم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
والا خوبه اما هردومون به شدت کار میکنیم ارثیه یا پول باد آورده نیست

موفق باشین 😎💪

وقتی میرم تو اعلان هام میبینم یکی پاسخ داده ذوق میکنم 😀 ولی امان از روزی که ببینم لایکه 😢😝
اسپانسرت شامپو سیره؟😆

نه بابا،،اگه اسپانسر داشتیم وضعمون این نبود😝

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خداروشکر خوبه ک 😎

خداروشکر خوبه..ولی خوب عالی میخوام من😐..متاسفانه من وهمسرم خیلی راضی نمبشیم..زیاد میخواییم..من اینجوری نبودما..اخلاق همسرم روی منم اثر گذاشت😏

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
پ چرا تبلیغشو میکنی 😆

اسممه،،تبلیغ چیه،،نوشتم پرژک،،نه شامپو پرژک😒