2777
2789
عنوان

ازدواج بادختری که یه بار عقد کرده

3784 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من ۲۴سالمه عقدم ولی شوهرم دست بزن داره و بدبینو بچه ننس.دارن جدامیشم به نظرتون کسی با دختری که توعقد جداشده حاضره ازدواج کنه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عقد کرده جنایت که نکرده  چرا نباید کسی باهاش ازدواج کنه ؟؟؟حتی اگه بعد عروسی جدا میشدی شانس برای ازدواج داشتی 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

ما سه نفر توی فامیل داشتیم بعد یک سال همشون ازدواج کردن الانم خیلی خوشبخت هستند یعنی اگر زمانی که عقد بودن ازدواج میکردن الان بدبخت بودن همه میگفتن طلاق نگیرن اما جدا شدن الان هم خیلی از قبل بهتر شدن 

آره چراازدواج نكنه مگه گناه كردي -الان فقط خودتو نجات بده كاري به ازدواج بعدت نداشته باش

من ازدواج كرده بودم هنوزكاراي طلاقم تمام نشده بودخواستگارپسرداشتم

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

مردي كه دست بزن داره اصلابراي باهاش موندن فكرهم نكن

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
من خودم یه نمونه اشم تو دوران عقد جدا شدم همسرم اولین ازدواجشه 

ببخشید اگه ازواج مجدد برا زن بعد از طلاق خوبه چرا شما الان ازین که با یه پسر ازدواج کردید خوشحالید؟؟ به نظرم بهتره این نظرات دو طرفه باشه و ملاک اخلاق باشه نه دختر یا پسر بودن

الان دخترعمه من با دوبار طلاق الان یه پسر مجرد میخوادش 

من که مجردم طلاقم نگرفتم کسی نیس باهام ازدواج کنه 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم