2777
2789
عنوان

بیاید بگید چه خاکی تو سرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1889 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چرا ناراحت عزیزم بابات که رفته دنبال هوس خودش مامانت هم طفلک حق زندگی داشته خوب کاری کرده ثواب کرده طفلک برای بچه های خواهرش مادری کنه روح خاله ات در ارامشه هم اونا زیر دست نامادری نیفتادن هم مامانت سر و سامون گرفته انشالله خوشبخت بشه

مامانت بالاخره باید شوهر میکرد چه بهتر که به آشنا شوهر کرد خیال شما هم راحته معذب نیستید 

هیچ زشتی هم نداره مگه بهاره رهنما با اون همه بریز و بپاش دوباره شوهر نکرد لباس عروس هم پوشید دخترش هم الان با افتخار همه جا کنار مادرشه دیگه یه زمانی طلاق بد بود الان همه جا هست 

تازه حال بابات هم جا میاد که دل مامانت رو آتیش زده 

به جای گریه به مامانت تبریک بگو و کمکش کن اون هم مثل بابات راحت زندگی کنه   

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

عزيزم شرايط سختيه ولي شما به تصميمي كه مادرت گرفته احترام بذاريد لطفا مخصوصا الان كه ديگه عقد كرده.خودتونو بذاريد جاي مادرتون ميبينيد كه حق داره ديگه نخواد با پدرتون زندگي كنه 

اما اينكه با اصرار بچه هاي خاله مرحومتون راضي به ازدواج با شوهرخالتون شده شايد تصميم درستي نبوده ولي اگر شماها ازش حمايت كنيد و سركوفت بهش نزنيد اونم اعتماد به نفس شروع يه زندگي جديد رو بدست مياره و شايد توي اين زندگي بتونه شاد باشه 

فقط اونجا ش ک چاقه و نرفت سر کار و اونجا ک گفت قدش کوتاهه و نمیتونه بچه هارو نگه داری کنه متوجه نشدم چیشد ...ولی خب زمان مساله رو حل میکنه کم کم بابات میفهمه و کلی دلخوری پیش میاد ولی حقی نداره دیگه چون روش هوو اورده و طلاقش داده

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈

اره بچه هاش راضین و خیلی مامانمو دوست دارن ولی من باز ته دلم میگم کاش برمیگشت خونمون با بابام ولی بیشعور بابام هنوزم گند اخلاقه و خودشو خیلی سر ترازمامانم میبینه.شوهر خالم در واقع شوهر مامانم شد خوبه اخلاقش از بابام بهتره ولی چیکار کنم دلم اروم نمیشه تازه میگن به هیشکی نگید تا محضری نشده.اخه میدونی چیه اونموقعا که بابام با مامانم ازدواج کرده باعثش همین شوهر خالم بوده بابامو معرفی کرده.حالا میگم همه فامیلای بابام بهش میگن ببین رفتی زن گرفتی طلاق دادی باجناق قبلی اومد گرفت یا میگن از اول رو مامانم چشم داشته 

واقعا زندگي سختيه كه داري عزيزم اما الان كه كاري از دست تو بر نمياد به نظر من همينجوري هيچ حسي نداشته باشي بهتره چون اينجوري خودتو اذيت نميكني به زندگي مادرت كه بدون مرد و خرجي و نداشتن كار فكر كن حتما بهش حق ميدي باهاش برخورد بد نداشته باش چون گناه داره اونم تو زندگيش خيلي ضربه خورده

مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈
اره بچه هاش راضین و خیلی مامانمو دوست دارن ولی من باز ته دلم میگم کاش برمیگشت خونمون با بابام ولی بی ...

دیگه این حرفا و افکار مال صد سال پیشه مادر شما سنی ازش گذشته این حرفا چیه ک بزنن...اصلا هرکی هرچی میخواد بگه آیا جیره تونو میخوان ببرن؟

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈
اره بچه هاش راضین و خیلی مامانمو دوست دارن ولی من باز ته دلم میگم کاش برمیگشت خونمون با بابام ولی بی ...

بگن .چه طور از این حرفا زمانی که بابات زن گرفت نگفتن،مادرت با هر کسی دیگه ازدواج میکرد باز حرف و حدیث بود که اونم اهمیت ندید

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!