2777
2789
عنوان

اونایی ک باردارن، ی لحظه لدفن😍😍

200 بازدید | 12 پست

من میخام ی دوماه دیگ برا بارداری اقدام کنم، میشه بگید از چه بیمه تکمیلی استفاده میکنید، تا سقف چند بذای زایمان شامل میشه؟ و ماهی چقد پرداخت میکنید؟ اونایی ک انفرادی تکمیلی کردن اونا بنویسن 

ما بیمه آزاد میریختیم،شوهرم تکمیلی رو پرسید گفتن نفری4میلیون میگیرن برای زایمان هم باید 9ماه از تاریخ شروع بیمه بگذره،ما دیگه ولش کردیم

آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما بیمه آزاد میریختیم،شوهرم تکمیلی رو پرسید گفتن نفری4میلیون میگیرن برای زایمان هم باید 9ماه از تاری ...

4 ملیون  چ خبررررررررره مگ؟ " من ارومیه ساکن ام، هزینه آزاد زایمان لیزر 4"و پونصده دیگگگگ

4 ملیون  چ خبررررررررره مگ؟ " من ارومیه ساکن ام، هزینه آزاد زایمان لیزر 4"و پونصده دیگگگگ

آره دقیقا ما هم بخاطر همین گذاشتیم کنار،گفتن 2میلیونش برای بیمه عمر 2میلیون هم برای تکمیلی،کلا باید 8میلیون میدادیم

آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️
خوشا ب سعادتت

خوش به حالت داره اخه؟؟؟؟شوهرش سابقه بیمه رد نمیکنه..خودش نانخور محسوب میشه و زن و بچه ش از حقوق بازنشستگی محرومن 

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

منم که بیمه تکمیلی شوهرمه.نمیدونم چقد ساپورت میکنن.چون امیدم به طبیعیه.حالا بفکر افتادم سقف سزارینم بپرسم.

البته بیمه ما اینجوریه که اول پولشو میدیم بعد از بیمه میگیریم

Do not give up  
خوش به حالت داره اخه؟؟؟؟شوهرش سابقه بیمه رد نمیکنه..خودش نانخور محسوب میشه و زن و بچه ش از حقوق بازن ...

دقيقا

ولي خداروشكر زايمانم رايگان ميشه

كار همسرمم آزاده . نيازي به حقوق بازنشستگي نداريم