2821
2789
عنوان

هفته 32 بارداری

554 بازدید | 40 پست

من هفته 32 بارداری ام و استراحت نطلقم همش به این پهلو و اون پهلو نیخوالم. دیگه پوکیدم. فقط اینکه هر طرف میخوابم بچم میره همون طرفی که خوابیدم میره زیر من. انگار روی یه تخته چوب خوابیدم زیرم سفت میشه. همش نگرانم به بچه فشار نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی واقعا نمیشه قبل از تأیید تاپیک یه دور متنتونو چک کنید؟😒😒😒😒

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

نگران نباش عزیزم واسه منم تو پهلو نمیزاره شبا بخوابم

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هروقت میخوابم کف دستم زیر شکمم و پهلومه و گرنه اینقدر لگد میزنه تا دستم رو بزارم

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
یعنی واقعا نمیشه قبل از تأیید تاپیک یه دور متنتونو چک کنید؟😒😒😒😒

😂اشکال نداره مهم نیته با اینکه پر غلط املایی ولی منظورو رسوند

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
😂اشکال نداره مهم نیته با اینکه پر غلط املایی ولی منظورو رسوند

آره دیشب یه تاپیک بود اصلا یه چی میگم یه چی نوشته بود😂😂😂

😅😅😅😅😅😅😅دیگ این وقت شب طبیعیه اشکال نداره ببخش

چشششم😁😁😁

آره دیشب یه تاپیک بود اصلا یه چی میگم یه چی نوشته بود😂😂😂

😂😂😂