2777
2789
عنوان

عقدم شوهرم ولم کرده

79734 بازدید | 402 پست

سلام دوستان .من ۲۴ سالمه فروردین ماه عقد کردم.بعد یه ماه سریه دعوا خیلی الکی شوهرم وخونوادش گفتن توافقی جداشیم هرچی التماس کردم که ابروم رونبر بیا بریم سرخونه زندگیمون اخرش گفت مهریتو ببخش تا ببرمت.باباشم گفت عقدتو فسخ کن صیغش بشو الانم سه ماه خبری ازشون نیس انگار نه انگار زنشم یه باز بهش زنگ زدم گفتم حق من نی اینجوری ولم کنی جوابمو نداد.مهریمو نفقمو اجراگذاشتم ولی اصلا دادگاه نمیا.ناگفته نماند دوبارهم کتکم زده وبشدت بدبینه وخسیس تروخدا بگین چکارکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اين اوضاع بخاطر حفظ آبرو ميخواي بري سر خونه زندگيت كه بعدش با بچه برگردي؟!!!

حدا شو عزيزم تا ديز نشده خودتو بدبخت نكن

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

استارتر منم تو دوران عقد جداشدم بعضی اینکه تو عروسی با ی بچه برگردی الان جدابشی بهتره خاستگارم پیدا میشه,ولی عروسی نع.  اوایلش سخته حرفا بقیه ولی بعد,عادت میشه خودتو نجات بده