2777
2789

زایمان دوممه .سر اولی مشهد نبود و شناختی ندارم لطف میکنید راهنماییم کنید؟

تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *پســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد..

عزیزم کجای مشهدهستین

توکه رفتی من دق کردم،دوسه شبم هق هق کردم،اینقده ازعشق خوندم،که همروعاشق کردم،چرامنو ول کردی،چرادل دل کردی،چراغمواحساسو،یهویی باطل کردی..مهدی احمدوند..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من زایمان اولم سز شدم واقعادکترخوبی بود.فوق تخصص داره فاطمه محمدی من مصلی هستم 2تامطب داره بیمارستان امام زمانم ویزیت میکنه اگ خواستین ک آدرسشوبدم خیلی خانوم مهریونیه خداخیرش بده شرمنده دیرشد..

توکه رفتی من دق کردم،دوسه شبم هق هق کردم،اینقده ازعشق خوندم،که همروعاشق کردم،چرامنو ول کردی،چرادل دل کردی،چراغمواحساسو،یهویی باطل کردی..مهدی احمدوند..
عزیزم من زایمان اولم سز شدم واقعادکترخوبی بود.فوق تخصص داره فاطمه محمدی من مصلی هستم 2تامطب داره بیم ...

ممنون گلم.دکتر خودمم گفته میاد بالاسرم .اما من میخوام ماما بگیرم که از اولش کنارم باشه 

تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *پســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد..

آها فدات گلم انشالله بسلامتی زایمان کنی

آها فدات گلم انشالله بسلامتی زایمان کنی

ممنون عزیزم 

یعنی همه خانومای مشهدی عضو سایت سزارینی بودن؟؟؟؟