2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید مشکلتون چیه دقیقا .اگه میشه بگین البته 

سر زانو ارنجم سیاهه.بر عکس خودمم سفید پوستم خیلی صایع هست.نمگن که مشکل داریم میگن در اثر ساییدگی با فرش و...هست یکیش گفت ارثیه یکی دیگش گفت نه.

روغن نارگیل عالیه! البته زمان میبره توقع نداشته باشین با چند بار مصرف جواب بگیرین! و یه شیر بدن هم هست یه کم گرونه ولی عااااااالیه! من تو بارداری اولم بدنم کلا سیاه شد انگار یه هالیه ی سیاه از گردنم تا مچ پام نشسته بود یه لک هم تو پیشونیم کنار ابروم زده بود دکترم این شیر بدن رو تجویز کرد با چند بار زدن واقعا معجزه کرد! 

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
چندباری جوش شیرین و لیمو زدم تغییر نکرد دیگه بیخیال شدم حتی نمک حمام شیر خریدم تغییر نکرده فقط نرم م ...

حداقل نمک دریا میگرفتی از عطاری لایه برداری میکنه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
روغن نارگیل عالیه! البته زمان میبره توقع نداشته باشین با چند بار مصرف جواب بگیرین! و یه شیر بدن هم ه ...

میشه دقیقتر بگی درمورد شیر بدن؟ منم حاله افتاده دقیقا

میشه دقیقتر بگی درمورد شیر بدن؟ منم حاله افتاده دقیقا

شیر بدن Atache از داروخونه بخر! قیمتش صدو خورده ای باید باشه