2777
2789
عنوان

کابینت و کمد دیواری

1231 بازدید | 53 پست

سلام خانوما ما تازه خونه خریدیم آشپزخانه از این کابینت فلزی قدیمیاس حالا بخایم گلاس بزنیم (آشپزخانه کوچیکه)بایه کمد دیواری بخام بزنم به نظرتون چقدر هزینش میشه؟؟خواهش میکنم اگه میدونین بگین

رو پنج تومن حساب بکن. 

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رو پنج تومن حساب بکن. 

البته ما که ندیدیم چقدره ولی الان که میخوای خرج کنی هرجایی که میدونی لازمه رو کمد بزن بعدها دیگه ادم این کارا رو نمیکنه. 

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چند متر کابینت میخای تا بهت بگم

کمد دیواری چند در?

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

الان شده متری 680

آهای خانومی که نی نی میخوایی به جا این که هی پست میزاری غصه میخوری پاشو وضو بگیر قرآن بوس کن نیت کن شروع کن بخونش روزی چند صفحه بعد نماز بخون ایشالا یه نی نی خوشمل خدا بهت بده😍😍 
البته ما که ندیدیم چقدره ولی الان که میخوای خرج کنی هرجایی که میدونی لازمه رو کمد بزن بعدها دیگه ادم ...

کلا یه خواب داره که میخام یه کمد کوچیک بزنم از اونا که دراورم از توش درمیارن