2777
2789
عنوان

تست باردارری خانگی کسی انجام داده؟

314 بازدید | 59 پست

تست بارداری خانگی کسی انجام داده و درست دراومده؟؟؟

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

منظورت دقیقا کدوم تستاس؟  وایتکس؟ بیبی چک؟ نمک؟ وووو؟؟؟؟؟

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت دقیقا کدوم تستاس؟  وایتکس؟ بیبی چک؟ نمک؟ وووو؟؟؟؟؟

منظورم اره سفیده کنندس و کلم قرمز ک من تازه امتحان کردم

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏
بله من انجام دادم دوبار، یکبار که درست در اومد دومی هم فردا معلوم میشه برم از بدم

شما که میگید درست دراومد من 21 تیر پریود شدم 3مرداد امپول hcgزدم امروز تست خانگی امتحان کردم 

من تو یه تاپیک بودم اونجا همه بچه هایی که با وایتکس امتحان کردن درست دراومد، حامله ها کف کرد مجردا کف نکرد منم گذاشتم کف نکرد که باردار نبودم

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
شما که میگید درست دراومد من 21 تیر پریود شدم 3مرداد امپول hcgزدم امروز تست خانگی امتحان کردم 

وقتی امپول میزنی جوابا کاذبن

من تو یه تاپیک بودم اونجا همه بچه هایی که با وایتکس امتحان کردن درست دراومد، حامله ها کف کرد مجردا ک ...

منظور کف کردم چجوری میشه بهم بگی من تازه انجام دادم مثل قرص جوشان شد ولی کم  یعنی چی؟؟؟

آره دیگه اگه سیکلت30روزس

واسم دعا کنید باردار باشم تو روخدا 🙏🙏