2777
2789
عنوان

دلایل مثبت ومنفی شدن بی بی چک

89 بازدید | 7 پست

سلام خانوما من چندماهی هست اقدام بارداری دارم که یک هفته مونده به موقع پری دیشب بی بی چک زدم یکبار مثبت شد ویکبار منفی ولی امروز ادرار اول صبح بازم تست کردم سریع زیر یک دقیقه دوخط صورتی انداخت البته قسمتtیکم کمرنگ تر بود بنظرشما میتونه جواب مثبت یا منفی ممنون میشم اگه کمکم کنین هیچگونه دارویی هم مصرف نمیکنم

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
1
100%
۲
0
0%

مثبته عزیزم

از وقتی اومدی تو دل مامان زندگیشو رنگی رنگی کردی...ان شاالله که به سلامت به بغلم برسی.هیچکاری مهمتر از دوس داشتن تو 😍ندارم.ان شاالله هرکس که منتظره بزودیه زود دامنش سبز بشه🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن از موعد که بگذره جواب دقیق تره وادرار صبحگاهی باشه.میتونین صبر کنین چند روز دیگه دوباره بزنین ان شاءالله که باردارین بسلامتی

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان