شهرزادنفس مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 9150 عنوان کمک کمک فکری لطفا 118 بازدید | 13 پست تجربه شما در مورد پستونک دادن به بچه ها چیه؟؟؟ برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم 1397/05/19 | 01:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موفلفلی عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 4214 هیچ کدومشون نخوردن، هر چه تلاش کردم، منم دیگه ندادم ، شیشه هم نخوردن!
گردنبند عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 7428 من دادم عالیه تا شش ماه بعدم گرفتم مکیدن ارامش میده ب نوزادا گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
سارابانووووو عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 9883 به نظر من ندی بهتره چون فک نوزاد ممکنه دچاراختلال بشه از دکترش هم بپرس حالا تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
شهرزادنفس مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 9150 دختر من خیلی عادت به مکیدن داره از بس میخوره یه سره داره بالا میاره.بنظرتون بهش بدم؟ برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم
زندگینسبتاخوب عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 2908 سرگرم میشن اماااا....من الان نزدیک ۲ماه میشه (الان نزدیک ۷ماهشه دخترم)که از پستونک گرفتمش آخه از وقتی که یاد گرفت که غلت بزنه دیگه پستونک خطرناک شد بنظرم. ولی اذیت شدم چند روز اول.
سارابانووووو عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 9883 دختر من خیلی عادت به مکیدن داره از بس میخوره یه سره داره بالا میاره.بنظرتون بهش بدم؟ نه دیگه الان که کوچیکه راحت تر میتونی جداش کنی به جاش هویج یاخیار بده دستش سیب پوست کنده هم خوبه تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
یازلار عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 628 دختر من خیلی عادت به مکیدن داره از بس میخوره یه سره داره بالا میاره.بنظرتون بهش بدم؟ اگه احتیاج به مکیدن داشته باشه انگشتشو میخوره😊 چن وقتشه؟ بالا آوردن زیاد واسه نوزاد خطرناکه شاید رفلاکسه؟ هزار و یک اسم داری و من از آن همه، "لطیف" را دوس دارم که یاد ابر و ابریشم و عشق می افتم.یا لطیف💖تنها مشتی از لطافتت به من ببخش💖
شهرزادنفس مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 9150 نه دیگه الان که کوچیکه راحت تر میتونی جداش کنی به جاش هویج یاخیار بده دستش سیب پوست کنده هم خوبه منظورم شیر که زیاد میخوره الان حدود۷۰روزشه تا حالام پستونک ندادم بهش برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم
شهرزادنفس مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 9150 اگه احتیاج به مکیدن داشته باشه انگشتشو میخوره😊 چن وقتشه؟ بالا آوردن زیاد واسه نوزاد خطرناکه شاید رف ... آره عزیزم رفلاکس دارم درمانش میکنم بردمش سه شنبه دکتر.الان ۷۰روزشه برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم
سارابانووووو عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 9883 منظورم شیر که زیاد میخوره الان حدود۷۰روزشه تا حالام پستونک ندادم بهش شیر که مشکلی نداره خیلیم خوبه حتما کوچولومون گشنشه که میخوره تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
یازلار عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 628 آره عزیزم رفلاکس دارم درمانش میکنم بردمش سه شنبه دکتر.الان ۷۰روزشه تقریبا همسن پسر منه بچه ها تو این سن با دهنشون همه چیو کشف میکنن دوس دارن مکیدن انگشتو بعد یه مدت از سرشون میفته نیازی به پستونک نیست هزار و یک اسم داری و من از آن همه، "لطیف" را دوس دارم که یاد ابر و ابریشم و عشق می افتم.یا لطیف💖تنها مشتی از لطافتت به من ببخش💖
شهرزادنفس مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 9150 ممنون از همه برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم