fazi21 مدیر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 774 عنوان غنچه هاي زخمي | مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 68 پست بنظرتون اين خالهه پولا رو چكار كرده؟ 1397/05/19 | 01:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رها۱۳۷۴ عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 3792 یه شرکت مد یا طراحی لباس میزنه و جمره میاره سرکار و یه پسر خوشتیپ هم میارهکنارش ب این امید که سرکان جمره از هم جدا کنه ک موفق نمیشه ولی همون پسر میشه عشق ساغر میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟ میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗
رها۱۳۷۴ عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 3792 ایلول عاشق یه پلیسی میشه و با هم دوست میشه و درواقع قسمت اخر عروسی ایلول و اون پسره هست میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟ میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗
رها۱۳۷۴ عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 3792 مارال هم با مرت میشه و تا اخر فیلم با همن و عاشق و معشوقن میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟ میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗
رها۱۳۷۴ عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 3792 اهان پدرواقعی سرکان و دافنه میاد از نازان اخاذی میکنه و خب اون کپی بدابر اصل کمال ک عوضی ب تمام معناس میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟ میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗
رها۱۳۷۴ عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 3792 اها اینو یادم رفت بگم کمال هم بخاطر یه برق گرفتگی جلو چشم دخترا میمیره میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟ میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗
رها۱۳۷۴ عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 3792 اهان پدرواقعی سرکان و دافنه میاد از نازان اخاذی میکنه و خب اون کپی بدابر اصل کمال ک عوضی ب تم ... میخواد ب ساغر تجاوز کنه ساغر هز دستش فرار میکنه تو بالکن خونش میخواد ساغر بغل کنه ساغر حا خالی میده و اون پرت میشه پایینو میمیره اینجا سوگول از گونی حامله هست و بچس دختره زنگ میزنه ک دخترا بیان کمکش میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟ میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗
رها۱۳۷۴ عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 3792 خلاصه بعد یه مدت جرمش افشا میشه ب جرم قتل نیخوان بندازنشون زندان ولی قرار میزهرن اسم سوگول نیارن از سوگول خم میخوان بخاطر بچش خودشو قاطی نکنه همون روز ک میخوان بگیرنشون سوگول نمیتونه تحمل کنه سوار ماشینشون میکنه و فراریشون میده و پلیس دنبالشون میکنه و تصادف میکنن میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟ میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗
fazi21 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 774 میخواد ب ساغر تجاوز کنه ساغر هز دستش فرار میکنه تو بالکن خونش میخواد ساغر بغل کنه ساغر حا خال ... مرسي تعريف كن
fazi21 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 774 خلاصه بعد یه مدت جرمش افشا میشه ب جرم قتل نیخوان بندازنشون زندان ولی قرار میزهرن اسم سوگول نیارن از ... قتل كي؟
رها۱۳۷۴ عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 3792 غمنگیز ترین جای فیلم وقتیه ک سوگول میمیره دخترش البته دنیا میاره بعد با تک تکشون صحبت میکنه و میمیره گونی هم دخترا رو مقصر مرگ سوگول میدوته اثلا ملاقاتیشون تو زندان نمیره و ننیزاره دخترش ببینن ک قسمت اخر باهاشون اشتی میکنه میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟ میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗
رها۱۳۷۴ عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 3792 نازان با پسربرادر پدربزرگ ساغر هم عاشق و نعشوق میشن میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟ میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗
رها۱۳۷۴ عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 3792 حالا سوالی داری بپرس انگشتم کنده شد خخخخ میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟ میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗
fazi21 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 774 نازان با پسربرادر پدربزرگ ساغر هم عاشق و نعشوق میشن اينجا رو نفهيمدم دخترا نازان و اون پسره رو ميكشن؟
fazi21 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 774 حالا سوالی داری بپرس انگشتم کنده شد خخخخ شرمنده😞
رها۱۳۷۴ عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 3792 قتل كي؟ پدر سرکان ودافنه نمیگن ساغر کشتش همشون با هم گردن میگیرن هرچند ک ساغر نکشته خودش پرت میشه ولی چون بلندش میکنن و خاکش میکنن و... مجرم مبشن راستی نازان هم کمکشون میکنه تو مخفی کردن جنازه و.. میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟ میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗