2777
2789
شما مادرتو بیشتر دوست داری یا همسرتو؟؟ سوالت جالب نیست اصلا

سوالم جالب نیست خوب جواب نمیدادی محضه این بود که ببینم خانوما خودشون چه حسی میکنن و بعد با خودم مقایسه میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میدونم ...هر چقدر مادر بد باشه ...باز هم مادر هست 

خب یعنی حتی اگه بخاد زندگی مارو خراب کنه ما باید باهاش ارتباط داشته باشیم و ماشین شوهرم رو ازمون گرفت و یه کلمه بهش حرفی نزدیم که بهش بی احترامی نشه و مجبور شدیم وام بگیریم بتونیم دوباره ماشین بخریم و شوهرم از صبح تا شب داره کار میکنه بتونه قسطش رو بده وضع مالیشون عالیه و ما اواره و مستاجر حتی واسه عزوسیمون هزار تومن کمک نکردن 

داشتیم جرعت حقیقت بازی میکردیم یکی ازش اینو سوالو پرسید گفت مادرمو. هنوزم ک بهش فکر میکنم قلبم درد ...

چی بگم. مردای ایرانی اول مادرشونو دوست دارن بعد زنشونو. اصلا بذار دوست داشته باشن. ما هم مامانمونو بیشتر دوست داریم این به اون در😉 ولی در کل خب وقتی فکرکنی میبینی حق دارن خب.بالاخره مادرشه.ما که خونشونو توشیشه میکنیم😂😉 حالا شوهرم که میگه منو خیلی دوست داره. یه بار من این سوال و پرسیدم گفت تورو. همینکه دوسم داره کافیه اونم مادرشه نامحرم نیست که. اینکه یه زن غریبه رو دوست داشته باشه بده.

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
داشتیم جرعت حقیقت بازی میکردیم یکی ازش اینو سوالو پرسید گفت مادرمو. هنوزم ک بهش فکر میکنم قلبم درد ...

این مسایل رو ول کن خودتو اذیت نکن عزیزم انرژیتو بزار واسه خواهره گلت واسش صلوات فرستادم انشالله شفای عاجل.مادره منهم از سرطان فوت کرد

خدایاشکرت