2777
2789

برای خوندن درسها کتابها ک چیزی ندارن جزوه ای چیزی هم که ندارم. شما کتابهای اموزشی خوبی میشناسین که معرفی کنین که من لااقل درسارو یادم بیاد؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوس دارم شرکت کنم و ی رشته دیگه بخونم اما دودلم و هنوز تصمیم ندارم شایدم جو این روزا منو گرفته

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......

بچه ها کسی میدونه اگه نصف دروس پیش رو سال 94 خوندم و نصف دیگشو میخوام مهر بخونم باید نظام جدید بخونم یا همون کتابای نظام قدیمو

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   
بچه ها کسی میدونه اگه نصف دروس پیش رو سال 94 خوندم و نصف دیگشو میخوام مهر بخونم باید نظام جدید بخونم ...

مگه ۹۴ ب قبل نظام قدیم شده

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
چه درسی می خوای جزئی بپرس جواب می دم

عزیز برا ریاضی نه جزوه دارم نه هیچی یادمه

برا فیزیکم همینطور 

شیمی هم همینطور 

هندسه هم

رشته ی خودمم که ریاضی بوده زیست نداشتم نمیدونم اموزش اون رو چ کنم

کلا خواستم کتابای اموزشی بخونم تا یادم بیاد و یاد بگیرم بعد برم سراغ تستا

امروز یه کتاب مهروماه گرفتم 

دیگه بقیه انتشاراتی هارو ک خوب باشن نمیشناسم

من میخوام برا کنکور نظام جدید بخونم   . 

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........
مگه ۹۴ ب قبل نظام قدیم شده

عزیزم منظورم از نظام قدیم یعنی ماهایی که پیش میخوندیم و امسال اخرین سال واسه کنکور ماهاس نه اون نظام قدیم سال 81.. 

عزیزم منظورم از نظام قدیم یعنی ماهایی که پیش میخوندیم و امسال اخرین سال واسه کنکور ماهاس نه اون نظام ...

یعنی مایی ک پیش داشتیم دیکه نمیتونیم کنکور بدیم؟؟؟

عزیزم منظورم از نظام قدیم یعنی ماهایی که پیش میخوندیم و امسال اخرین سال واسه کنکور ماهاس نه اون نظام ...

اصن این قدیم و جدید گیج کرده منو

الان شما منظوتون سال چاپ کتابا بود؟؟

منم زیستام برای سال 93 و اینها هستن

یعنی برای نظام جدید رو گرفتم؟؟؟

ای خداااا

هرجا میرم باید بگم

تازه من بیشتر نگران کتابای کمک اموزشی ام ک گیرم بیان

چون خود کتابا که هیچی ندارن

امروز یه اموزشی ریاضی مهروماه گرفتم چاپ 91 گفتن نظام قدیمه. البته از این کتابفروشیهای دست دوم فروشیه. بقیه کتابامم ازاونجا میگیرم. ولی نمیدونم چ انتشاراتی خوبه

من میخوام برا کنکور نظام جدید بخونم   .

میگن ک نظام جدید خیلی سخت شده  ک

یعنی مایی ک پیش داشتیم دیکه نمیتونیم کنکور بدیم؟؟؟

چرا عزیزم ولی اگه کنکور 98 رو شرکت نکنی باید سال 99 کتابای بچه های یازدهم اینا رو بخونی که کلی زیستشون تغییر کرده

میخوام روانشناسی بیارم.باید کدوم رشته کنکور بدم بهتره؟؟کدوم درسارو باید خوند؟

روانشناسی برای رشته ی علوم انسانیه

دیگه نمیدونم شناور باشه بین رشته ها یا نه