2777
2789
عنوان

تجربه زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 63 پست
خاطره ی زایمان منم بخونین همه طبیعی رو یه مدل تجربه نمیکنن بدن با بدن فرق میکنه...پس اینقد بد جلوه ن ...

عزیزم بد جلوه ندادیم منم از زایمانم راضی ام اما اگه این اتفاق نمیافتاد واسم خیلی خیلی بیشتر راضی بودم و خاطره بد ازش تو ذهنم باقی نمیموند

خدایا به امید تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بد جلوه ندادیم منم از زایمانم راضی ام اما اگه این اتفاق نمیافتاد واسم خیلی خیلی بیشتر راضی بود ...

نه منظورم اینه ک فقط جنبه های منفی شو میگین بقیه وحشت میکنن ازش

استاتر چی خوردی بچت 4کیلو شد،توروخدا بگو من هفته آخرم شکمم خیلی کوچیکه

من از اول بارداریم ویار نداشتم و کل خودم خوش خوراکم و غذا زیاد میخورم اکور روزا میشد که تا سه وعده هم برنج میخوردم 

خدایا به امید تو 
اره بیمارستان دولتی بود راضی بودم ولی اینکه تکه های جفت مونده بود که مقصرش اونا نبودن 

شایدم بودن  شاید خیلی فشارراوردن یا هرچیز دیگه  بی دلیل ه جفت تیکه هاش نمیمونه  جفت درسته کامل باید بیارنش بیرون   دکتر جفت منو بهم نشون داد گفت  ببین جفتت سالم بدونه  هرچیز کنده شده ایی اوردم بیرون

هرکی دختر داره بیاد تو http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1537840&T=دختر_سالونیم_دارم_میخوام_خانم_ملکه_&PageNumber=1
استاتر ببخشید این سوالومیپرسن،خیلی درگیرم کرده،تو کلاس بارداری بهمون میگفتن ممکنه مدفوع یا ادرار موق ...

راه جلوگیری نداره و اونموقع اینقدر فکرت به زایمان کردنته که این چیزا اصلا واست مهم نیست واسه پرستارا هم کاملا چیز عادی هست 

خدایا به امید تو 

منم طبیعی بودم الان۳۶روزه زایمان کردم 

۶تابخیه خوردم کاملاراضیم 

همه ی زایماناسخت نیست که

منم اززایمانم گذشته بودباآمپول فشاربچم به دنیااومد

ولی اونجایی که میگن شکموفشارمیدن واسه من اصلادردنداشت چون اصلابه دندهام کاری نداشتن اززیردنده بودتاپایین که هیچی حالیت نمیشد

امیدت فقط به اون بالایی باشه

قدم نو رسیده مبارکه گلم. خداروشکر ک ب خیر گذشته

منم سزارین بودم ولی اینقد شکممو فشار داده بودن ک موقع شیردادن آرنجم میخورد روی شکمم دادم میرف هوا. شکمم آزرده بود و انگار کلی مشت خورده. اینقدر درد داشت ک اصن متوجه درد بخیه ها نبودم

منم طبیعی بودم الان۳۶روزه زایمان کردم  ۶تابخیه خوردم کاملاراضیم  همه ی زایماناسخت نیست ک ...

موقعی که تو اتاق درد بودم شکممو فشار میدادن درست بود کاری به دنده هام نداشتن اما موقع بیرون اومدن بچه چون میخواستن بچه گیر نکنه همینجور فشار میدادن هرکاری میکردم دستشو از رو دنده هام بزنم کنار نمیتونسم و دنده هام ضربه دید 

خدایا به امید تو 
شایدم بودن  شاید خیلی فشارراوردن یا هرچیز دیگه  بی دلیل ه جفت تیکه هاش نمیمونه  جفت د ...

شاید

چک کردن دیدن خونریزی ندارم بخیه زدن 

رفتم بخش اما بد که دوباره رفتم زایشگاه خواستن تکه هارو دربیارن دوتا از بخیه ها باز شد دوباره بخیه زدن کلا خیلی درد کشیدم واسه این موضوع 

خدایا به امید تو 
قدم نو رسیده مبارکه گلم. خداروشکر ک ب خیر گذشته منم سزارین بودم ولی اینقد شکممو فشار داده بودن ک مو ...

ممنون عزیزم سلامت باشین 

اره منم شکمم حس میکردم از داخل زخمه چیزی بهش میخورد میسوخت 

خدایا به امید تو 
اونا براشون عادیه. تو کلاس ما گفتن ما تازه خوشحالم میشیم چون میفهمیم دارید درست زور میزنید. خوشحالشو ...

عزیزم کجا میرین کلاس بیمارستان یا بهداست؟

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

من همین فروردین سزارین شدم با اینوه میتونستم طبیعی .خدا خیر دکترم بده که کار بلد بود ومیدونست من میت ...

عزیزم سزارین خود خواسته باید به دکترم پول بدم جدا؟

بیمه تکمیلی باشم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏