2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله به زودی یه بارداری سالم و تجربه کنی و بچت و سالم بغل کنی.

مرسی هزیزم. فقط دلم ازاین میسوزه سقط شدنش تقصیر خودشونه بهم حمله کردن فحش دادن تهمت زدن به بابای فوت شدم فحش دادن ترسیدم شوکه شدم توتنهایی سقط کردم خیلی دردداشت خیلی

مرسی هزیزم. فقط دلم ازاین میسوزه سقط شدنش تقصیر خودشونه بهم حمله کردن فحش دادن تهمت زدن به بابای فوت ...

بمیرم عزیزم.خدا نگذره ازشون.منم هر دو بار و خودم تو تنهایی سقط کردم البته من مشکل دارم خودشون خود به خود سقط میشن.میفهممت عزیزم که چه حالی هستی درد جسمیش یه طرف درد روحیش بیشتره.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
مرسی هزیزم. فقط دلم ازاین میسوزه سقط شدنش تقصیر خودشونه بهم حمله کردن فحش دادن تهمت زدن به بابای فوت ...

خانواده ی شوهرت ترسوندنت؟

خانواده ی شوهرت ترسوندنت؟

اره تاپیکای قبلیم هست تومسافرت یهونمیدونم چیشد شروع کردن داد زدن قبلش لک بینی داشتم رفتم دکترگفت لکش طبیعیه خیلی کم بود گفت فقط استراحت کن دراز بکش منم جلو پدرو مادر شوهرم حتی پامو دراز نمیکنم رفتم اتاق دیگه یهو شروع کردن عربده زدن خیلی بلند داد میزد خیلی ترسیدم خیلی فحش میداد تهمت میزد میگفت طلاقت میگیرم مریض بگدی به ماکلک زدی

اره تاپیکای قبلیم هست تومسافرت یهونمیدونم چیشد شروع کردن داد زدن قبلش لک بینی داشتم رفتم دکترگفت لکش ...

خدا نگذره ازشون الهی

بمیرم برات😢😢😢😢

شوهرت هیچی بهشون نگفت؟

خدا نگذره ازشون الهی بمیرم برات😢😢😢😢 شوهرت هیچی بهشون نگفت؟

نبود. ولی بعدشم چیزی نگفت فرداشم همینجوری کردن فرداش پدرشوهرمم شروع کرد منم چون دکتر گفته بود استراحت کنم نمیشد بیام شهرخودمون دیگه دیروز طاقت نیاوردم اومدم الان سقط شدخیلی حالم بده

نبود. ولی بعدشم چیزی نگفت فرداشم همینجوری کردن فرداش پدرشوهرمم شروع کرد منم چون دکتر گفته بود استراح ...

عزیزم😢😢😢😢😢

خیلی ناراحت شدم برات😭

خدا جای حق نشسته انشاالله تقاص کاراشون و پس میدن.

درکت میکنم ولی با غصه خوردن دیگه برنمیگرده سعی کن قوی باشی و خودت و حسابی تقویت کنی عزیز دلم