2777
2789

سلام مامانای گل میخواستم بدونم کسی به تازگی بیمارستان گلستان زایمان کرده؟ هزینش چجوریه؟ اتاق خصوصی هزینش چقدره؟  و اینکه ساک نوزادی که میدن شامل چه چیزاییه؟😘😘😘

تهران؟

من نکردم

ولی دیدم زنا اونجا زایمان کردن

هزینش اون وقتا ۳ و خورده ای بود فک کنم اتاق خصوصیشم بدون بیمه ۵۰۰

ستک نمدونم

ولی زنا راضی بودن

خیلی ورستارای خوبی داشت

من پسرمو اونجا بردم دوبار برا عمل

هر بار ۱۰ ب اونجا بودم

پرستارا همونان

خییییلیم تمیز و مرتب اونجا

همیشه میگفتم کاش من اونجا بودم...

من همون Helma هستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قراره برم ولی الان میخوام ساک نی نی جمع کنم گفتم بدونم چجوریه

سلام عزیزم مطمئنا الان نی نی نازت رو بغل کردی میشه اگر وقت کردی در مورد زایمانت تو بیمارستان گلستان بگی ؟ اینکه دکترت کی بود ؟ پرستارا چطور بودن ؟ در کل راضی بودی یا نه؟ احتمالا منم همونجا زایمان کنم ممنون میشم تجربیاتت رو برام بگی 🌹🌺🌺

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
سلام عزیزم مطمئنا الان نی نی نازت رو بغل کردی میشه اگر وقت کردی در مورد زایمانت تو بیمارستان گلستان ...

سلام عزیزم والا من یه کم دیر دیدم پیامتونو 😂 بیمارستان خلوت و خوبی بود دکترم خانم انوشه اسدی بود خیلی راضی بودم رسیدگی خوبی هم داشت بیمارستان پرستارش هم خیلی پیگیر بود 

سلام عزیزم والا من یه کم دیر دیدم پیامتونو 😂 بیمارستان خلوت و خوبی بود دکترم خانم انوشه اسدی بود خی ...

هزینه تون چقد شد سزارین بودین دیگه درسته؟

مگه میشه تو باشی و من ارزوی دیگری داشته باشم  
منم  ی ماه  دیگه  زایمان  دارم  موندم  کجا  برم

من سر پسرم رفتم بیمارستان گلستان بیمارستان خوبی بود سال ۹۳برام ۲میلیون تموم شد ولی الان نمیدونم هزینش چقد میشه

مگه میشه تو باشی و من ارزوی دیگری داشته باشم  

سلام ، اصلا بيمارستان گلستان براى زايمان انتخاب نكنيد ، هم بخش زنان و هم بخش نوزادان خوبى نداره ، پرستارهاى NICU خيلى خيلى بد و بى مسوليتى داره ، سر بچه اقوام ما يه بلايى آوردن كه نزديكه ١٥ روز الكى اونجا نگه داشتن

من شهریور ۹۸ زایمان کردم در بیمارستان گلستان تهران با دکتر ازگمی. واقعا عالی بود.... اتاق وی آی پی گرفتم که فکر میکنم هزینش برای یک شب یک ملیون بود. اتاقم عالی بود بزرگ و تمیز و با امکانات کامل. پرستارها بسیار تمیز مهربان و حرفه ای . چندبار تا صبح بهم سرزدند و با ادب و دلسوز بودند. کادر اتاق عمل خوش برخورد بودند و اتاق عمل خیلی تمیز و عالی بود. با بیمه نیروی مسلح به جز هزینه اتاق وی ای پی و پمپ درد که پولشو خودم دادم، بقیه  هزینه ها حدود چهارصد پونصد شد. من خواهرم آتیه بود و از اقوام بقیه بیمارستانهای خصوصی مثل نیکان و عرفانو دیده بودم. واقعا اینجا ازون بیمارستانهای خصوصی خیلی بهتر بود. حتما برای هر کار پزشکی دیگه هم که داشته باشم همینجا میرم. دکترم هم راضی بودم. به کارشون وارد بودند. اینهمه توضیح دادم، چون قبل اینکه برم هر چی سرچ کرده بودم چیز زیادی درباره اینجا ننوشته بودن. ساختمان و تجهیزلتشون نو هست و اخلاقشون خوب. من سزارین کردم اما اتاق زایمان طبیعیش هم خوب بود. می تونید از قبل برید ببینید. ضمنا بیمارستان خلوتیه به نسبت.

من اسفند ۹۸ تو بیمارستان گلستان زایمان کردم اورژانسی تو هفته ۳۴ دوقلوها به دنیا اومدن همه چی عالی بود از تیم پزشکی که تو اتاق زایمان بودن ( دکتر بیهوشی و دکتر اطفال و متخصص زنان و ماما و...) تا پرستارهای بخش nicu  

۱۰ روز دوقلوهای من توی nicu بستری بودن 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .