2777
2789
اره منم شک کردم به نگاه کردنش

حامد اومد تو خواب دختره. قبله اینکه خبرداشته باشه مرده

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
میگن تصادف  نبینید این فیلم مسخره رو  دختره که بچه ول کرده!!! ننه باباش مردن فقط میگ ...

اره مسخره است ولي جالببود علت مرگ شوهرشو بدونم

خيلي تصنعي بازي ميكنن همشون

يك دختر دارم شاه نداره  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنده س.دست و صورتش سوخته،مثل اون عروسکه شده که لیلا سوزونده.

😨😨از کجا میدونی?

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
بچه های سایت میگفتن.اون جنازه که جای حامد دفن شده هم جنازه راننده کامیونه که باهاشون تصادف کرده.

😓😓اونوقت میخوان سریالاشون با سریالا خارجی رقابت کنن😂😂

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄

دوستان هر سریالی باشه از نظر مخاطبش یه ایراداتی داره ولی چرا به نقاط مثبت و آموزنده اش فکر نکنیم .شخصیت پدر حامد یه مرد تمام عیاره من از دیدنش سیر نمیشم .انسان کامل و با عاطفه .این دوره زمونه که عاطفه مرده و بردار به برادرش رحم نمیکنه وجود چنین شخصیت هایی میتونه خیلی خوب باشه.

روزگار اما وفا با ما نداشت.طاقت خوشبختی ما را نداشت ...