سلام دوستای خوبم از شدت ناراحتی قلبم داره وایمیسته من چند روز پیش با شوهرم رفته بودم پیش روانپزشک.دکتر بهم گفت شوهرتو ببر پیش یه متخصص یا فوق تخصص مغزو اعصاب منم با شوهرم رفتم. شوهرمو معاینه کرد و با دکتر صحبت کردم بهم گفت شوهرت سی پی خفیف داره سی پی یعنی فلج مغزی. از رفتاراش یچیزایی فهمیده بودم. الان30 سالشه اما رفتاراش مثل بچه هاست. تازه شوهرم نرمی استخوان هم داره.چکار کنم دارم از غصه دق میکنم
میشه برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین..؟اجرتون با امام حسین
بخدا من فقط 20 سالمه ظاهرمم خداروشکر خوبه فقط نمیدونم این چه شانسیه دارم از الان دستام میلرزه
خب الون موقع که اومد خواستگاری مگه ندیده بودیش ؟
درمان خاصی نداره فکر کنم فقط باید کفتار درمانی و کاردرمانی بزرگسال بره بنده خدا اگه پدر مادرش زود تشخیص میدادن الان کلا حرف زدن و راه رفتنش خوب شده بود
قبل عقد یدفعه ماهمو دیدیم اصلا باهم صحبت نکردیم فامیل مدیر مدرسمون بود
ای بابا. مگه میشه اخه؟ الان دکتر چی گفت؟ خانوادت دوسش دارن؟ رابطه داشتی؟ تو رابطه مشکلی نداره؟
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
تو رابطه فقط من اذیت میشم انگار بزور یکارو میکنه انگار بلد نیس. فکر میکنم هرچی بگذره کم کم توانشو از ...
نه خب شاید بهتر شه. ببین فلن اصن به جدایی فکر نکن به این فکر کن چجوری میتونی کمکش کنی یکم بهتر شه. شاید راهکار داشته باشه
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
خودتو دست کم نگیریعنی چه میگی باهات بدن چون ازدواج دومت هست بنظرم به حرفاشون واکنش نشون بده مظلوم نباش.درضمن بیشترفکرکن فکرموقعی باش که بخوای بچه داربشی مطمئنن روی اون هم اثر میزاره جدی تصمیم بگیرنترس ازینکه ازدواج دومته
وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅