2821
2789
عنوان

لکه بینی و بارداری

309 بازدید | 23 پست

سلام.بچه ها یه سوال من ۱۴ موعد پریودم بود نشدم و از دوروز بعدش تو ترشحاتم فقط یه کم قاطی ترشحاتم لک میبینم الان ۴روزه اینجوریم دیروز بی بی چک زدم منفی شد به نظرتون باردارم یا نه؟کسی مثه من بوده؟

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

سرررریععععع برو دکتر

ممکنه باردار باشی

باید شیاف مصرف کنی

چرا سه روزه نشستی تو خونه😳😳😳

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سرررریععععع برو دکتر ممکنه باردار باشی باید شیاف مصرف کنی چرا سه روزه نشستی تو خونه😳😳😳

اخه بی بی چک منفی شد.ممکنه اصلا باردار باشم؟

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
سرررریععععع برو دکتر ممکنه باردار باشی باید شیاف مصرف کنی چرا سه روزه نشستی تو خونه😳😳😳

نه بابا دکتر رفتن فایده نداره الان ک...چیزی مشخص نیس ...بنظرم ایشون دارن پریود میشن حالا چن روز عقب افتاده چون بی بی هم منفیه

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
شایدم پریود داری میشی

نمیدونم اخه تاحالا اینجوری نشده بودم ۲ روز که عقب انداختم الانم که ۴ روزه تو ترشحاتم فقط لک میبینم حتی تو پد هم نمیاد هیچی

اخه بی بی چک منفی شد.ممکنه اصلا باردار باشم؟

بله بله. ممکنه

برو آز بده

خواهرم لکه داشت رفت آز داد بتاش۵۰بود

بی بی نشون نمیداد

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
نمیدونم اخه تاحالا اینجوری نشده بودم ۲ روز که عقب انداختم الانم که ۴ روزه تو ترشحاتم فقط لک میبینم ح ...

اولین باره اقدام کردی؟

نه بابا دکتر رفتن فایده نداره الان ک...چیزی مشخص نیس ...بنظرم ایشون دارن پریود میشن حالا چن روز عقب ...

شاید دیر نطفه بسته شده

اولین باره اقدام کردی؟

نه قبلا هم یه نی نی داشتم ولی نمیدونستم باردارم ولی اون موقع ها دقیقا موعد پریودم لک میدیدم لکه های قهوه ای البته ولی فکر کردم پریود شدم و اهمیت ندادم تا لک ها ادامه دار شد تا ازمایش دادم و فهمیدم باردارم و شیاف مصرف میکردم ولی نی نی م هفته ۲۷ به دنیا اومد و ۱۷ روز زنده موند و بعد مرد.داغم هردفعه بادش گیفتم تازه میشه واقعا داغون شدم این جریان واسه پارسال برج ابان ه که نی نیم به دنیا اومد البته

بله بله. ممکنه برو آز بده خواهرم لکه داشت رفت آز داد بتاش۵۰بود بی بی نشون نمیداد

ابجیت الان نی نی ش خوبه؟من میترسم برم ازمایش و منفی باشه.اخه الانم دکترم این ماه گفته از روز ۳ پریودت لتروزل بخور الان موندم بخورم با این وضعیت یا نه؟

نه قبلا هم یه نی نی داشتم ولی نمیدونستم باردارم ولی اون موقع ها دقیقا موعد پریودم لک میدیدم لکه های ...

علت زایمان زودرست چی بوده؟ اخه کسایی که تو اقدامن پریودیشون نامنظم میشه معمولا....امیدوارم اینسری سالم و کامل و به موقع به دنیا بیاری

ابجیت الان نی نی ش خوبه؟من میترسم برم ازمایش و منفی باشه.اخه الانم دکترم این ماه گفته از روز ۳ پریود ...

ازمایش دادن ضرر نداره که

بله. الان دخترش ۵سالشه

[QUOTE=66196945]علت زایمان زودرست چی بوده؟ اخه کسایی که تو اقدامن پریودیشون نامنظم میشه معمولا....امیدوارم اینسری خونریزی کردم و جفتم کنده شد و نی نی ام ۴دور بند ناف دور گردنش گره خورده بود توروخدا واسم دعا کن تو که نی نی داری