2777
2789
عنوان

بچه بغلی😢😢😢

727 بازدید | 16 پست

سلام 

دخترم سه ماه و ده روزشه 

خیلی بغلیه 

بس که شیرم کم بود چسبیدش بهم بغلی شد 

الان فقط با سینه من خوابش میبره

رو تشک یا تخت واینمیسه میذارم زمین گریه میکنه 

نمیدونم تو بغل چه جوری نگهش دارم که حالت نشسته نداشته باشه و کمرش درد نگیره 

خیلی گریه میکنه میذارمش زمین نمیتونم تحمل کنم گریه هاشو جیغ میزنه عجیب 

بگین چیکار کنم😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی لای لای هم کارتو راه نمیندازه؟

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی. مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب راحت، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات یه وقت ناراحت باشه.خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک بهم بخشیدی ...

زیاد بغلش نکن که همین الان عادتشو ترک کنه بزرگتر بشه سنگینتر هم میشه کمرت داغون میشه ها

هروقت میخوای بغلش کنی خودت تکیه بده به دیوار شکمت کاملا شیب داشته باشه اونم تکیه بده به شکمت طوری که شیب دار باشه بدنش حالت نشسته نباشه

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
خوابشم سبکه تا میذارمش زمین بیدار میشه

ببندش به کمرت با چادر مث مامانا اون قدیما دوسه تا بچه داشتن کلی هم کار خونه انجام میدادن.الان همه بچه ها گریهووو شدن دلدرد و کولیک دارن 

خب بده ب من همینجوری بغلش کنم😁😁😁😁قول میدم نشینم همینجوری راه برم 🙄🙄🙄🙄🙄🙄

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

ای جونم چه لحظه های نابی داری...

دلم لک زده واسه بچه سه ماهه 

این روزا تموم میشه گلم 

فقط حالا میتونی بغلش کنی براش آوازبخونی 

سرشو بچسبونی به گردنت 

بوی شیر میده الان ....وای یه عالمی داره

دستای کوچولو شو بگیری بذاری روی صورتت  

من خودم دوتا بچه دارم 

حسرت میخورم که بچه هام بزرگ شدند دیگه نمیتونم بغلشون کنم 

اگه واسه کارات ناراحتی کافیه یکم زودتر بیدارشی فوری کاراتو بکنی بعدش همه ش بچه بازی ....

قول بهت میدم دوماه دیگه این حالتش بهترمیشه

بچه ی بغلی باصدای قلب مادرش آروم میشه شاید احساس ناامنی داره وپیش شما امنیت میگیره 

الان فقط حالشوببر

عزیزان من  مشکل بغلی شدنشو باهاش تقریبا راه اومدم ولی اینکه چه جوری بغلش کنم به کمرش آسیب نرسه ...

ببین چه جوری خوشش میاد وآسیب نمی‌بینه 

روی دستت ازطرف شکم بخوابون

یا به طرف سر شونه ت بذارش روی دستت

یا حالت لم داده روی بازوت بذارش 

ببین سلیقه ی خوشگل خانم چیه