2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خوشبختانه...فقط منافذ باز دارم که اونم با بخور دادن کنترل میکنم

ماسک ماست و سدر و ابلیمو هم خوبه.هفته ای دوبار.داروخانه بهم پیشنهاد داده.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
من نمیدونم چراصورتم جوش میزنه قبلااینجوری نبودازوقتی اصلاح کردم اینجوری شده چیکارکنم بنظرتون

منم اوایل اصلاح میزد اما الان دیگه نه...اما الان یه ماه میشه که عروسی کردیم...بخاطر کرم هایی که ارایشگر به صورتم زده ...صورتم به صورت وحشتناک جوش زیرپوستی و سرسیاه میزنه...کلافه شدم

خوب چیکارکردی ک خوب شدصورتت؟؟منم تاچندهفته بعدعروسیمه میترسم موقع عقدم نمیدونم چی به ابروهام زدهمه ر ...

هرآشغالی رو میزنن به صورت آدم ...اه

هنوز خوب نشدم که...منی که اصلا جوش نمیزدم...حالا همه جام ریز ریز جوشه

بابتشون خداتومن پول میگیرن جالبیش اینجاست

من بخاطر لباس عروسم دیررسیدم ارایشگاه...وایی ارایشگره انقد غر زد بهم که گریه ام گرفته بود...یعنی کارم پیشش گیر نبود میشستم پهنش میکردم

دوستااااااااااان بر گردیم به بحث موس صورت  چی بزننننننننننننممممممممم؟؟؟؟؟؟؟

موس اسنس میبلین ...اینا خوبن 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄