2777
2789

اگه كيستتون كوچيك باشه معمولا رفع ميشه

پلي كيستيك باشين نه

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کیست فانکشنال باشه با یک یا دو دوره مصرف میره قرصا هم با هم فرقی ندارن فقط عوارض جانبیه خارجیا کمتره

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد

پلی کیستیک معمولا نیاز به سه تا شش ماه مصرف داره. برای کسی که قصد بارداری نداره گاهی دیان...مارولین...روکین و انواع دیگه میدن.  برای بارداری هم متفورمین و ....ولی باید هر سال سونوگرافی انجام شه چون اغلب عود میکنه.

من چند سال پیش کیست های ریز فراوان توی هر دو تخمدان داشتم. سه دوره قرص ال دی خوردم خوب شد. 

دوباره یکی دو سال بعدش همین ماجرا شد و سه دو ره متفوریمین خوردم خوب شد.

بار سوم هم فولیکول های ریز متعدد در هر دو تخمدان و سه دوره قرص ال دی.

بعدش دیگه باردار شدم و بعد از اون تا حالا که ۶ سال میگذره دچار کیست نشدم خدا رو شکر.