2777
2789
عنوان

لعنت به هر چی مرد بیشعوره...

1448 بازدید | 53 پست

لعنت به مردی که اعصاب آدمو بهم میریزه بعد خودش میتمرگه ,یاعث میشه حتی حوصله نداشته باشی بچتو بغل کنی,خدا از رو زمین ورت داره که از روزی که زایمان کردم یه آب خوش از گلوم پایین نرفته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چي شده عزيزم؟

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

عزیزم چقدر هم اسم پسرت قشنگه.
غصه نخور! انگشتای کوچولوی پسرت رو نوازش کن، همزمان سعی کن تنفست رو کُند و عمیق کنی، باعث می شه ضربان قلبت پایین بیاد و آروم تر بشی.

سعی کن اول خودت رو آروم کنی و بعد اگه دوست داشتی درددل کن.  

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**

به فکر خودت باش استارتر همچین روزایی رو کشیدم بعدبراثرفشارزیاد اعصاب و روانی که کشیدم کم طاقت و بی حوصله شدم الان حتی نمیتونم بابجه هام بازی کنم میگه اگه سختته برم یه زن از دهاتی جایی بگیرم بیارم نمیگم تهران که حساس بشی برم بگیرم بیارم تازه کاراتوهم میکنه گفتم روزیکه ازخونه بابام اوردی منو معروف بودم به خنده و شادی توباهام اینکارو کردی 

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم

تازه بعدشم شیرحرصی به بچه ات میدی یه بچه عصبی و  بیش فعال بارمیاد تازه اونموقع اول بدبختیه ادمه همه اینا تجربیات شخصی ببخشیدازهمه عذر میخوام گهیه منه اه اعصابم بهم ریخت

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم

خسته شدم از این زندگی که حتی جرات ندارم نظرمو ببگم,6 ماه پیش با پول پس انداز خودم به شوهرم کمک کردم ماشین بخریم الان با این اوضاع مملکت تصمیم گرفتیم خونه بگیریم که پس اندازمون بیشتر از این بی ارزش نشه ماشینو گذاشتیم واسه فروش الان قیمت ماشینمون 70 میلیونه ولی شرهرم ترسیده بیاد پایین میخواد 59 بفروشه گفتم این کارو نکن اینجوری انگار آتیش زدی به مالمون قشقرق به پا کرد گفتم این چیزا فقط به تو تعلق نداره چون منم پول دادم حق دارم راجع بهش نطر بدم کلی بد و بیراه بارم کرد و کپه مرگشو گذاشت,به من میگه تو میخوای روی من سلطه داشته باشی گفتم احمق جان من به فکر زندگیمونم که تو درک اینو نداری

عزیزم چقدر هم اسم پسرت قشنگه. غصه نخور! انگشتای کوچولوی پسرت رو نوازش کن، همزمان سعی کن تنفست رو کُن ...

قربونت عزیز دلم,الان پیش نفسم خوابیدم اگه سورنای مامانی نبود من تا الان دق کزده بودم