2777
2789
عنوان

جشن دندوني براي پسرم

273 بازدید | 18 پست

سلام ماماناي خوب، ميشه كمكم كنيد بدونم براي جشن دندوني چي ها به جز كيك داشتين ؟ البته پسرم سه ماهشه ولي ميخوام يه مقدار ايده جمع كنم

وزن شروع 53.500، وزن هدف 50، عضو گروه 💚

بزن تو نت دندونی نمدی میاره بالا درستش کن براش خیلی ناز میشه یادبود بده مهمونات

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصولا تو جشن دندونی کیک هست و اش دندونی و میوه و چیپس و پفک و پفیلا تو این پاکتا میریزن  و غذا ...

آش دندوني هم ايده خوبيه، دستورشو از توي نت در ميارم

وزن شروع 53.500، وزن هدف 50، عضو گروه 💚

وسط نون باگن رو گرد در میاری  تو تابه روغن میریزی و نون باگت رو میزاری تو تابه بعد مواد کوکو سبزی رو که اماده کرده ای اندازه مثلا یه قاشق میریزی وسط نون باگت تا سرخ بشه بر میگردونی اونورشم سرخ میکنی به همین راحتی ولی یه خورده چرب میششه دیگه چون نون باگن روغن میکشه به خودش