سلام من ماه اینده انتقال جنین دارم و برای اینکه رحمم گرم بشه داروهای گیاهی استفاده میکنم مثل سیاهدونه و عسل، زنجبیل و ژل رویال. شکمم با روغن سیاهدونه ماساژ میدم بادکش و پیاده روی هم انجام میدم ولی الان دو روزه یه لک خون میبینم درحالی که تا پریودم ده روزی مونده یعنی به خاطر استفاده از گرمی زیاده ؟ کسی همچین تجربه ای داره؟ ممنون میشم جواب بدین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من به قدری طبعم سرده که هر چی گرمی میخورم انگار نه انگار ولی فقط کافیه یه قاشق ماست یا یه قاچ هندونه بخورم. منم آبان انتقال دارم خیلی سعی میکنم رحمم رو گرم کنم ولی تلاشم اکثرا بی فایده است
یه مشت کوچولو کاه بریز توی اب بزار بجوشه وقتی جوش اومد یه دامن بپوش خودتو روی بخورش قرار بده ولی حواست باشه نسوزی فقط در حد گرم شدن روزی سه چهار بار انجام بده.