2777
2789
عنوان

استفاده از گیاهان دارویی و ivf

227 بازدید | 12 پست

سلام من ماه اینده انتقال جنین دارم و برای اینکه رحمم گرم بشه داروهای گیاهی استفاده میکنم مثل سیاهدونه و عسل، زنجبیل و ژل رویال. شکمم با روغن سیاهدونه ماساژ میدم بادکش و پیاده روی هم انجام میدم ولی الان دو روزه یه لک خون میبینم درحالی که تا پریودم ده روزی مونده یعنی به خاطر استفاده از گرمی زیاده ؟ کسی همچین تجربه ای داره؟ ممنون میشم جواب بدین

نه منم چندین ماهه استفاده میکنم و شکمم با روغن سیاهدونه چرب میکنم ولی تا حالا نشده من عسل دارچین زنجبیل و سیاهدونه مخلوط و میخورم

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه الان زمان تخمک گذاریم نیست بعدم هیچ وقت اینجوری نشده بودم

همیشه ک دقیقا وسط سیکل نیست .حالا نگران نباش خیلی چیزا رو پریود تاثیر میزاره 

من یه دارو خوردم پریودم ده روز جلوافتاده بطور بی سابقه

من به قدری طبعم سرده که هر چی گرمی میخورم انگار نه انگار ولی فقط کافیه یه قاشق ماست یا یه قاچ هندونه بخورم. منم آبان انتقال دارم خیلی سعی میکنم رحمم رو گرم کنم ولی تلاشم اکثرا بی فایده است

من به قدری طبعم سرده که هر چی گرمی میخورم انگار نه انگار ولی فقط کافیه یه قاشق ماست یا یه قاچ هندونه ...

سیاهدونه و عسل هم امتحان کنین خیلی گرمه.

من از یه مامای قدیمی شنیدم بخور واژن با اب و کاه هم خیلی خوبه خودمم استفاده کردم به نظرم خیلی خوب بود

بخور با آب و کاه؟؟؟؟؟ یعنی چجوری؟

یه مشت کوچولو کاه بریز توی اب بزار بجوشه وقتی جوش اومد یه دامن بپوش خودتو روی بخورش قرار بده ولی حواست باشه نسوزی فقط در حد گرم شدن روزی سه چهار بار انجام بده.