2777
2789
عنوان

تجربه هاتونو بگین لطفا

164 بازدید | 20 پست

سلام.دخترم الان دو ماه و ده روزشه.به شدت بی قراری میکنه و هر لحطه میخواد شیربخوره البته شیر خودمو میخوره و اینقدر میخوره که خسته بشه رفلاکس شدید هم داره اونقدری که وزنش بالا نرفته به اندازه کافی.خوایتم ببینم تجربه مشابهی داشتین؟میخوام بدونم این وضع تا کی ادامه داره؟؟؟دکتر هم بردمش 😥😥😥

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علایم رفلاکس خس خس سینه اس.گرفتگی بینی.بیقراری موقع شیر خوردن و خوابیدن.کمانی خودش و ب عقب خم میکنه.تو بیداری سینه مادر و نمیکیره.شیر بالا میاره.شیر بر میگرده تو دهنش موقع خواب ملچ ملوچ میکنه.

با صدای سشوار و تو ماشین نشستن و حرکت کردن دیگه اروم نمیشه.بعدم بنظرتون اگه شیرم کم بود اینقدر بالا میاورد؟؟بهداشت هم بردمش گفت شیرت کافیه(مشاور شیردهی بهداشت

بنظرتون پستونک بدم بهش؟؟

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

من دخترم و همین الانم با صدای سشوار خابوندم.آره پستونک عالیه اگه میگیره بده.رفلاکس و کنترل میکنه خوندم میگم.بالا آوردنش بخاطر رفلاکسه یا زیاد خوردنش.شیر بالا میاره یا حالت پنیری داره؟

راستش هیچ کس ندارم کمکم کنه یا از تجربه اش استفاده کنم.مامانمم تازه از دست دادم

خدا بیامرزدش عزیزم.خدا صبر بده.منم تجربه اولمه.غریبم از مامانم دورم.بیشت  مطالعه میکنم همش تو نت سرچ میکنم یاد میگیرم

باید حداقل ده بیست دیقه بعد شیر خوردنش حالت عمودی بگیریش،راه ببریش.آروغش و حتما بگیر.زیر سرش و بلند تر بذار.پاهاش و قبل شیر خوردن حالت دوچرخه ورزش بده.اینا خیلی تاثیر داره من خودم انجام دادم