ما خونه خريديم مادرشوهرم امروز زنگ كه بياين بهتون پول بدم من از روز اول گفتم نمي خوام پول ازشون از اون اصرار از من انكار گفت بياين ٤٠ ميليون بدم من به همسرم گفتم نگيره چون واقعا به اون پول لازم نداريم و بدي كه مادرشوهرم داره اينه كه وقتي كمك مي كنه ميشينه همه جا مي گه من بهشون پول دادم و اين منو اذيت مي كنه
به نظرتون كارم درست بود قبول نكردم؟ از يك طرف هم بدم نميومد بگيريم ولي گفتم بهشون نه لازم نداريم
بگه.غریبه نیس که.مادر بگه اصلا کلا من براشون خریدم. پولو بگیر حالشو ببرها دختر.عجبا. حالا توقعش می ...
نه هديه بود اون بنده خدا گفته با خودش شايد الان همه پولامون رو داديم خونه دستمون خالي باشه كمكمون كنه ولي اينجوري به اسم خونه در مي رفت من گذاشتم چند ماه ديگه كه با اين قاطي نشه ولي همش وسوسه هم ميشدم بگيريم همسرم كه مي گه بايد مي گرفتيم تو ساده اي اخه جاريم همش ازشون پول مي گيره ولي من اصلا نمي تونم روم نميشه به نظرم كار زشتيه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منکه میگم بگیر.معلوم نیس تا چند ماه دیگه چی میشه.شاید یه خرج دیگه جلو افتاد براشون.
نه وضعشون خداروشكر خوبه و حرفش حرفه وقتي مي گه براتون كنار گذاشتم مطمنم اينكارو مي كنه من گفتم بعدا بگيريم چون ناراحت ميشم جلو بقيه بگن ما بهشون پول داديم من مي گم هر چي مي خوان بدن هديه به پسرشون بدن والا از روز اول هزار تومنم من ازشون نگرفتم
من اینجور مسائل رو به خود نامزدم میگم صحبت کنه چون شاید خانواده ها بخوان کمک کنن که هیچ ایرادی نداره و نمیزارم اون هم توی حساب کتابم با پدرم دخالت کنه...ولی مامانش خیلی لطف داره همش برام کادو میگیره شرمنده میشم نمیدونم چیکار کنم
بگه.بمنم بدن میام کل محلو خودم میگم.نی نی سایتم میگم.اهمیتی نداره.برادرشوهرم بیست تومن بما قرض ض ض داد سر خونه خریدن.خودم به همه گفتم دستش درد نکنه کمک کرده.
پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر