2777
2789
عنوان

مادرشوهرم پول داد من قبول نكردم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 45 پست
بگه.غریبه نیس که.مادر بگه اصلا کلا من براشون خریدم. پولو بگیر حالشو ببرها دختر.عجبا. حالا توقعش می ...

نه هديه بود اون بنده خدا گفته با خودش شايد الان همه پولامون رو داديم خونه دستمون خالي باشه كمكمون كنه ولي اينجوري به اسم خونه در مي رفت من گذاشتم چند ماه ديگه كه با اين قاطي نشه ولي همش وسوسه هم ميشدم بگيريم همسرم كه مي گه بايد مي گرفتيم تو ساده اي اخه جاريم همش ازشون پول مي گيره ولي من اصلا نمي تونم روم نميشه به نظرم كار زشتيه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم گفت هر وقت لازم داشتيم ازت مي گيريم ولي الان نه گفتم اسمش نباشه كه خونه رو اونا كمك كردن خريدي ...

بابا مهم سنده که بنام خودتونه.حالا اسمش رو خونه بیاد یا نیاد.بعضی وقتها قُد بازی به ضرر ادمه.

منم مثل تو کناره گیری کردم ولی جاریم چسبید به پدرشوهرم اینا.خونه و ماشین و ...خریدن براش.راحت

حالا هر کی هر چی میخواد بگه.فعلا که اون همه چی داره.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
بابا مهم سنده که بنام خودتونه.حالا اسمش رو خونه بیاد یا نیاد.بعضی وقتها قُد بازی به ضرر ادمه. منم م ...

اخه من شخصيتم نمي زاره حتي يك كادو كوچيك بهم بدن من ده برابرش رو براشون مي گيرم 

نه هديه بود اون بنده خدا گفته با خودش شايد الان همه پولامون رو داديم خونه دستمون خالي باشه كمكمون كن ...

منکه میگم بگیر.معلوم نیس تا چند ماه دیگه چی میشه.شاید یه خرج دیگه جلو افتاد براشون.

اخه من شخصيتم نمي زاره حتي يك كادو كوچيك بهم بدن من ده برابرش رو براشون مي گيرم 

هر جور راحتی.نظر پرسیدی ما گفتیم بگیر.تو باز پافشاری میکنی.نگیرررر خب.خودت ضرر میکنی.نگیری میره تو جیب جاری و بقیه

منکه میگم بگیر.معلوم نیس تا چند ماه دیگه چی میشه.شاید یه خرج دیگه جلو افتاد براشون.

نه وضعشون خداروشكر خوبه و حرفش حرفه وقتي مي گه براتون كنار گذاشتم مطمنم اينكارو مي كنه من گفتم بعدا بگيريم چون ناراحت ميشم جلو بقيه بگن ما بهشون پول داديم من مي گم هر چي مي خوان بدن هديه به پسرشون بدن والا از روز اول هزار تومنم من ازشون نگرفتم

من اینجور مسائل رو به خود نامزدم میگم صحبت کنه چون شاید خانواده ها بخوان کمک کنن که هیچ ایرادی نداره و نمیزارم اون هم توی حساب کتابم با پدرم دخالت کنه...ولی مامانش خیلی لطف داره همش برام کادو میگیره شرمنده میشم نمیدونم چیکار کنم 

چهل تومن میده اما به چهل هزار نفر میگه 

بگه.بمنم بدن میام کل محلو خودم میگم.نی نی سایتم میگم.اهمیتی نداره.برادرشوهرم بیست تومن بما قرض ض ض داد سر خونه خریدن.خودم به همه گفتم دستش درد نکنه کمک کرده.

حالا چه طوري بگم نظرمون عوض شده؟ زشته خب؟

هیچی بگو فلانی یعنی شوهرت میگه پولو از مامان بگیرم فلان کارو کنم.مثلا کابینت خونه یا .....یا اصلا خود شوهرت بره بگه.