2777
2789
عنوان

کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 20 پست

نمیتونستم ببخشم 

ولی با خودم مبارزه کردم هی بخشیدم دوباره بدی کرد هرچی دوباره بخشیدم بازم بدی کرد الان دیگه نمیبخشم امیدوارم‌تقاص پس بده چون بدیاش زندگی خودم و عزیزامو نابود کرد

بخشیدم دیگه ولی رفتار زشتشون تا ابد تو ذهنم هست یکیشون ی خانمی بود ۶ماه بود شدید باهم دوست و صمیمی ...

خب وقتی نبخشیدیش از ته دلت باهاش دوباره رابطه برقرار چردی اذیت نمیشی؟ هربارکه میبینیش یادت نمیاد چیکا باهات کرده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دمت گرم،ولی من نتونستم و همیشه کوتاه اومدم ولی خدا جوابشون داد😀😀

تالارشو پلمپ کردن باکلی قسطو قرض ولی حقش بود بخودشم گغتم هیچوقت نمیبخشمت اینم اولیش بود تاروزی که نگی کارت اشتباه بود اوضاع همینه. ولی خودمم اذیت میشم هی نقشه بکشم خخخخ. بزارمم واسه خدا خب قربونش برم صبرش زیاده شاید عمرمن کفاف نده ببینم چیکارش میکنه خودم دست بکار میشم حالا دنبال راهیم که کلا فراموش کنم بنظرم اونجوری زندگی قشنگترمیشه

تاپیکای قبلیمو بخونید متوجه میشید مادرشوهرم باهام چیکارکرده ولی من مجبورم هرروزو هرروز ببینمش چون تویه ساختمونیم نمیتونمم براش نفشه ای بکشم البته میشه ولی نمیخام بخاطر شوهرم اینکارو بکنم بخاطر ارامش خودم و نینی توراهیم میخام اروم باشم و کلا فراموش کنم ولی راهشو نمیدونم

خب وقتی نبخشیدیش از ته دلت باهاش دوباره رابطه برقرار چردی اذیت نمیشی؟ هربارکه میبینیش یادت نمیاد چیک ...

بعد ک خارج از محل کار و با خانوادش آشنا شدم دلم واسش سوخت فهمیدم ک خودش در حال تقاص پس دادنه مثلا خیانت شوهرش بهش مرگ داداش جوونش و...

بعد ک خارج از محل کار و با خانوادش آشنا شدم دلم واسش سوخت فهمیدم ک خودش در حال تقاص پس دادنه مثلا خی ...

الان کامل بخشیدیش؟ مادرشوهرم خیلی حرفای زشتی بهم زده خیلیااااانمیدونم چیکارکنم ببخشمش بخاطر ارامش خودمو خونوادم یا...