2777
2789
عنوان

کمککککک

191 بازدید | 20 پست

بچه ها چجوری میشه یه ادمی که خییییلی بهتون بدی کرده بخشید. شماتاحالااینکارو کردین؟ بعدش پشیمون شدین یا حس سبکی داشتین؟ کسایی که بخشیدن چیکارکردن اروم شن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگن اگه کسی رو ببخشید خودتون سبک میشید من خیلی کینه ایم از کسی ناراحت نمیشم ولی ناراحت شم تااخر عمرم دنبال راهیم که تلافی کارشو یرش دربیارم چون ازاین ادما نیستم بگم واگذارمیکنم به خدا خودم باید انتقاممو بگیرم واسه همین بنظرم اذیت کنندس میخاستم ببینم چجوری اون ادما رو ببخشم

بستگی ب طرفت هم داره

من کسی که عروسیمو کوفتم کرد به خاک سباه نشوندمش ولی میگم ازهرکسی ناراحت نمیشم اونم فقط اگه یه کلمه بهم میگفت ببخشید نتونستم و نشد وافعا میبخشیدمش ولی نگفت پروبازی هم دراورد

یعنی شمام بخشیدینشون؟ ازته دلتون؟

بخشیدم دیگه ولی رفتار زشتشون تا ابد تو ذهنم هست

یکیشون ی خانمی بود ۶ماه بود شدید باهم دوست و صمیمی شدیم رمز عابر بانکمو فهمیده بود عابرمو دزدیده بود ازش پول کشید

یکیش تو محل کار صاحب کار رو بر علیه من نشوند و من کاری ک درآمد خوبی داشت مجبور شدم ترک کنم

ولی بعد دوسال بهم پیام داد ک وجدان درد دارم خیلی بهت بد کردم و ...

وبعد ۲سال بخشیدمش باهاش رابطه برقرار کردم و شاهد زجر و بلاهایی ک بسرش میومد شدم

آخه غیر ازمن حداقل زیراب دو سه نفر دیگه هم زده بود 

من کسی که عروسیمو کوفتم کرد به خاک سباه نشوندمش ولی میگم ازهرکسی ناراحت نمیشم اونم فقط اگه یه کلمه ب ...

دمت گرم،ولی من نتونستم و همیشه کوتاه اومدم ولی خدا جوابشون داد😀😀