الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم شما بابک رفتید بیمارستانشون چجوریه خوبه و دکترتون کی بود؟
♥️سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ♥️خوشبخت خوشبختم ،😍❣️سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ❤️کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم🤦🏻♀️ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
سلام عزیزم شما بابک رفتید بیمارستانشون چجوریه خوبه و دکترتون کی بود؟
سلام عزیزم دکتر من زهرا زارعیان بود. با بابک و اقبال و پارسیان قرارداد داره . بابک هزینش کمتره اما دکترم گفت امکاناتش کمه بیا اقبال منم رفتم اقبال خوب بود
اگر میخواهید خواب هایتان تعبیر شوند، اول باید بیدار شوید.
سلام عزیزم دکتر من زهرا زارعیان بود. با بابک و اقبال و پارسیان قرارداد داره . بابک هزینش کمتره اما د ...
اهان مرسی عزیزم 💓
♥️سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ♥️خوشبخت خوشبختم ،😍❣️سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ❤️کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم🤦🏻♀️ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍