2777
2789

بچه ها من هزینه بیمارستان خصوصی ندارم کیا تازگی بیمارستان بابک سزارین کردن دکترم که زارعیان هست عالیه فقط نمیدونم بقیش خوبه یا نه

تعداد رای : 0
نظرسنجی
30
0
0%
30
0
0%
اگر می‌خواهید خواب‌ هایتان تعبیر شوند، اول باید بیدار شوید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو خصوصی مگه نیست ، بیمارستان مصطفی خمینی شنیدم تمییز تر و بهتر و هزینه اش کمتره 

من ای وی افم دکترم میگه باید سزارین بشی دولتیا قبول نمیکنن

اره ولی از بقیه بیمارستانا هزینش پایین تره

مصطفی خمینی پایین تر از اینه.اونم نیمه دولتیه.

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
من ای وی افم دکترم میگه باید سزارین بشی دولتیا قبول نمیکنن

سزارین ۱۷۰۰ ولی اختیاریش ۲ تومنه حالا بپرس شاید قبول کنن

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️

سلام عزیزم شما بابک رفتید بیمارستانشون چجوریه خوبه و دکترتون کی بود؟

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
سلام عزیزم شما بابک رفتید بیمارستانشون چجوریه خوبه و دکترتون کی بود؟

سلام عزیزم دکتر من زهرا زارعیان بود. با بابک و اقبال و پارسیان قرارداد داره . بابک هزینش کمتره اما دکترم گفت امکاناتش کمه بیا اقبال منم رفتم اقبال خوب بود 

سلام عزیزم دکتر من زهرا زارعیان بود. با بابک و اقبال و پارسیان قرارداد داره . بابک هزینش کمتره اما د ...

اهان مرسی عزیزم 💓

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍