2777
2789
عنوان

آز و بی بی منفی ولی بارداری!؟

349 بازدید | 49 پست

سلام دوستان،من سوم اردیبهشت پریود شدم دیگه پریود نشدم،الان هم آزمایش هم بی بی چم منفی،هیچ مشکلی هم ندارم،چک آپ کامل کردم،تمام علائم بارداری هم دارم،هم ترشح،هم شکمم داره بزرگ میشه ،هم سینم،هم زیر دلم میگیره،هم احساس خستگی میکنم،هم حس بدی نسبت به بعضی غذاها پیدا کردم،هم احساس ضعف دارم یکسره،سه تا آمپول پروژسترون زدم و منتظر پریودیم،اینم بگم که بی سابقه بوده که عقب بندازم،به نظرتون احتمال بارداری هست؟اینم بگم کلی کار سنگینم کردم ولی فایده نداره و پریود نمیشم،گیج شدم والا،اگه کسی تجربه ای داره بگه ممنون میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک هفته نمیگذره از آزمایشم و بتا یک بود،بی بی چک هم دو روز پیش زدم منفی 😔

اگه ۱۰ روز آمپول نشدی ممکنه باردار باشی منم همینطور شدم دو دفعه آمپول زدم و...بعدددد فهمیدم حاملم 

خب دکترت سونو نداده بری ببینی اره ینفر تو سونوگرافی اینجوری بود آز منفی ولی باردار بود

نه دکترم سونو نداد،باید عوض کنم دکترمو،خیلی بی تفاوته کلا،درست راهنمایی نمیکنه

اگه آزمایش و بیبی منفی نشون میده ب احتمال زیاد منفیه ولی برای اطمینان برو سونو

واقعا دیگه انقدر برام منفی یا مثبت مهم نیست،از بلاتکلیفی خسته شدم و اینکه منی که اصلا شکم نداشتم شکمم داره پوستش باز میشه و دارم دق میکنم