2777
2789

سر از خود رژیم نگیر پوستت شل میشه ریزش مو میگیری و صورتت چروک میشه! برو پیش متخصص تغذیه رژیم پروتئین بگیر 

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تو بارداری وزنم خیلی رفت بالا 

الان دارم تحت نظر دکتر بهاره غفاری کم میکنم و خیلی راضی هستم یک ماهه ۶کیلو کم کردم البته چون شیرده هستم شما بیشترم میتونید کم کنید

واقعا داشتم افسرده میشدم

نیاز به مراجعه حضوری هم نیست از طریق تل گرا م بهتون رژیم میده

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙
چطوری آخه؟

عصبی باشم نمیتونم غذا بخورم اشتهام صفر میشه و ناراحت باشم مدام کار میکنم باعصبانیت خونه تمیز میکنم فقط اب میخورم 😂

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

به این فکر کم که وقتی میری خرید لباس مورد علاقتو نمیتونی بخری رو تنت زار میزنه! یا متلک های اطرافیان!!! همینا واست بشه انگیزه! من خودم تازگیا ۱۷ کیلو لاغر شدم زیر نظر متخصص تغذیه بودم ولی الان دوماهه باردارم ۰هار کیلو و نیم همین اول کاری اضاف کردم😭البته بازم میخوام برم پیش متخصص رژیم باردای بگیرم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
بدتر گشنه نمیشه؟؟

نمی دونم دوستم ۵ کیلو کم کرده بود تو دوماه پرسیدم گفت آبغوره بعد غذا خوب جواب می ده خودم امتحان نکردم وزنپ زیاد نیست

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....
عصبی باشم نمیتونم غذا بخورم اشتهام صفر میشه و ناراحت باشم مدام کار میکنم باعصبانیت خونه تمیز میکنم ف ...

خوشبحاااااااالت من عصبی بشم دهنم مثل جارو برقی کل خوراکیای یخچال و اشپزخونه رو پاکسازی میکنه😂

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸