2777
2789

چجوری انجام میدن .،؟دکتر خودش انجام میده تو مطب یا بیمارستان ؟چقدر طول میکشه

تو نت چیزی دستگیرم نشد هر اطلاعاتی داره بگین لطفا

آدم خانه اش یک جاست،دلش هزار جای دیگر............ 

من واسه پسرم رفتم ولی انجام ندادما.دکترش گفتم یه چیزی میذاریم داخل گوشش یه صدای بلندی ازش درمیاد باعث میشه یکم بچه گریه کنه.ولی من نبردمش

+ پیج پسرمه عکسای قشنگ و مطالب خوبی داره ممنون میشم فالو کنید💖@mani_roshandel💖
من واسه پسرم رفتم ولی انجام ندادما.دکترش گفتم یه چیزی میذاریم داخل گوشش یه صدای بلندی ازش درمیاد باع ...

مشکل پسر تو ن چی بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشش التهاب داره همش تب می کنه دارو که می خوره بهتر میشه یکی دو هفته بعد دوباره تب می کنه 

دکترش گفت اینبار داروهایش که تموم شد بیار نوار گوش بگیریم ببینم التهاب پشت پرده گوشش خوب شده 

مشکل پسر تو ن چی بود

۷ماهشه.گفت احساس میکنم یکم مایع پشت پرده گوشش هست ولی مهم نیست.چون میخوام خیالت راحت بشه بیار.که منم گفتم چرا انقد به بچم عذاب بدم دیگه نبردمش

+ پیج پسرمه عکسای قشنگ و مطالب خوبی داره ممنون میشم فالو کنید💖@mani_roshandel💖