2777
2789
آره ولی خیلی ترسوندنم و کم کم کارم داشت به جنون می کشید انگار خدا بدجوری آزمایشم کرد و از پسش برنیوم ...

انشاالله ی بچه ی سالم خدابهت بده عزیزم

عشق باید ازته دل باشه وگرنه چشم هردفعه یکی بهترشو میبینه❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله ی بچه ی سالم خدابهت بده عزیزم

سلام عزيزم ان تي شما بالا بود آزمايشاتي كه دادين همه سالم بود يا خير؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
من این تایپیک وایجادکردم تاکسایی ک مشکلی مثل من دارن بیام بهشون بگم اگ دکتری بهتون گفت ان تی بالا وب ...

عزیزم دکتر با آن تی ۴.۴ به من گفته باید سقط کنی ولی من امید دارم.

شما آمینو و آزمایشای دیگه شدی خوب بود جوابش؟

الهی ک خدا به وقتش نی نی سالم بهمون بده
آره ولی خیلی ترسوندنم و کم کم کارم داشت به جنون می کشید انگار خدا بدجوری آزمایشم کرد و از پسش برنیوم ...

سلام عزیزم امیدوارم جواب منو بدی....باردار شدی بعد از اون سقط که ان تی بالا بود؟چی شد؟؟

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
سلام عزیزم امیدوارم جواب منو بدی....باردار شدی بعد از اون سقط که ان تی بالا بود؟چی شد؟؟

سلام عزیزم عجله نکن بعضی مواقع انتی بی دلیل بالا میشه من ترسیدم و سقطش کردم تو رو خدا عجله نکن بعد از سقط یکسال جلوگیری کردم و بعدش دیگه حامله نشدم فیبروم گرفتم شوهرم کم تحرکی اسپرم گرفت و خودم افسرده شدم مراحل رو طی کن یه آزمایش سل فری هستش اون رو انجام بده بعدش اگه نتیجه خوب بود برو سونوی آنومالی و اگر اون هم خوب بود برو اکوی قلب اینا رو تا 18 هفته و6 روز طی کن تا وقت رو از دست ندی توکلت به خدا باشه من شدیدا پشیمون شدم که سریع سقطش کردم اشتباه منو نکن

لعنت بر شیطان
سلام عزیزم عجله نکن بعضی مواقع انتی بی دلیل بالا میشه من ترسیدم و سقطش کردم تو رو خدا عجله نکن بعد ا ...

برا من دکتر مجوز سقط داده که حتما سقط بشه و باید انجام بدم چاره ای ندارم.خب آزمایش نرفتی؟الان چیکار میکنی 

تست NT به معنای فضای شفاف پشت گردن و آب جمع شده در زیر پوست پشت گردن جنین است که به انگلیسی (Nuchal translucency (NT نام دارد. 

سونوگرافی ان تی بین هفته‌ 11 تا هفته  14 بارداری انجام می شود. در این تست وجود ناهنجاری های کروموزومی در جنین مانند سندرم داون به طور احتمالی تشخیص داده می‌شود. برای قطعیت وجود این مشکلات، باید آزمایش‌های تشخیصی همچون نمونه‌برداری از پرزهای کوریونی (پرزهای جفتی جنین) یا آمنیوسنتز صورت بگیرد و تنها نباید به این آزمایش اکتفا کرد. 

انجام این سونوگرافی ممکن است به مثانه کاملاً پر احتیاج داشته باشد. در صورت لزوم، پیش از انجام سونوگرافی از مادر باردار خواسته می‌شود که به مقدار لازم آب و مایعات بنوشد و ادرار خود را تخلیه نکند.

بهتر است پیش از انجام سونوگرافی ان تی برای آگاهی از هر گونه مشکل از قبیل خطرات این سونوگرافی، چگونگی انجام آن یا تحلیل نتایج، با پزشک خود مشورت نمایید.

هدیه ما به شما مادر خوش سلیقه و خلاق

k4q7uzrk    متن کد تخفیف را در سبد خریدتون اعمال کنید و ۱۰ هزارتومان تخفیف ویژه کاربران نی نی سایت دریافت کنید.به مدت محدود..

زیر انداز عکاسی روند رشد

استیکر تم مناسبات سال اول نوزاد

لباس های ست مادر و نوزاد

بهترین لحظات سال اول فرزندت رو جشن بگیر و آلبوم عکس یادگاری بساز 

برای مشاهده محصولات کلیک کنید

برای مشاهده محصولات کلیک کنید

برا من دکتر مجوز سقط داده که حتما سقط بشه و باید انجام بدم چاره ای ندارم.خب آزمایش نرفتی؟الان چیکار ...

فقط به خاطر انتی بالا مجوز سقط داد یا هیدروپس هم بود ؟ به من مجوز ندادن و غیرقانونی سقط کردم

آزمایش چی نرفتم منظورتون رو متوجه نشدم.

این ماه خرما و سیاه دانه زری رو امتحان کردیم فعلا دو روز عقب انداختم نمیدونم چی میشه ولی اصلا علائم ندارم

لعنت بر شیطان
فقط به خاطر انتی بالا مجوز سقط داد یا هیدروپس هم بود ؟ به من مجوز ندادن و غیرقانونی سقط کردم آزمایش ...

نه برا من قانونیه چون ان تی خیلی بالا بود باید سقط بشه...ازمایش ژنتیک و اینا منظورمه

نه برا من قانونیه چون ان تی خیلی بالا بود باید سقط بشه...ازمایش ژنتیک و اینا منظورمه

نه آزمایش ژنتیک و... ندادم میگن اتفاقیه ولی من یادمه که اوایل بارداری صد تا طناب زدم و رعایت نکردم چون ضمن بارداری پریود می شدم و متوجه نبودم که باردارم.

لعنت بر شیطان
نه آزمایش ژنتیک و... ندادم میگن اتفاقیه ولی من یادمه که اوایل بارداری صد تا طناب زدم و رعایت نکردم چ ...

جدی؟؟،ینی بچه بعدیم سالم میشه؟باز این مشکل و نداره؟؟همین یبار بود؟

جدی؟؟،ینی بچه بعدیم سالم میشه؟باز این مشکل و نداره؟؟همین یبار بود؟

عزیزم ممکنه همین الان هم بچه سالم باشه مگه بچه استارتر با انتی 6 سالم از آب در نیومد. در کل ربطی نداره. منتو فامیل کسانی رو که با انتی 5 و 6 بچه های سالمی بدنیا آوردن رو می شناسم

لعنت بر شیطان