2777
2789
سلام امروز درد سینم از بعدازظهری کم شده به نظرت نگزان شم یا نه؟؟؟بجای درد میسوزه البته تاالان چن بار ...

عزیزم نگران نباش چیزی نیست.میادو ميره.واسه منم همیشه همينطوره.

ان شاء الله بسلامت مياد تو بغلت❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته ۱۱ ک رفتم برای غربالگری سه ماهه اول دکتر بهم گفت ان تی ۵ وتیغه بینی دیده نشده باید سقط کنی ولی من اینکارو نکردم رفتم پیش ی دکتر دیگ اونم گف بچت هیدروپسه و دوسه هفته دیگ توشکمت میمیره ولی بازم برام مهم نبود حرفشون

۹ ماه بچمو توشکمم نگه داشتم باهزااااارجور فکرو استرس وترس

ولی الان یه شاه پسر ۳ ماهه دارم ک خداروهزارمرتبه شککککر ساااالمه سالمه

عشق باید ازته دل باشه وگرنه چشم هردفعه یکی بهترشو میبینه❤
شماخوب بالابوده یک دکتری میگفت اگه بالاباشه وبرن امینوسالمم باشه اخرش بعدایک ناهنجاری هایی دارن که ت ...

دروغ میگن

دکترای اینجا هیییچی حالیشون نیس

خداروشکر عزیزم اره دکترا هیچی حالیشون نیس فقط میخان پول بگیرن 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
خداروشکر عزیزم اره دکترا هیچی حالیشون نیس فقط میخان پول بگیرن 

دوران بارداری ی مادر بااااید بدون استرس باشه ولی این دکترا بدترین استرس وبه ادم واردمیکنن 

خدا روشكر ني ني شما سالم بوده 

ولي نميشه اينو به همه توصيه كرد

كسي إز بستگان ماهم كاره شما رو كرد الان دخترش سندروم دانه

بیایید کمتر خطوط قلبمان را اشغال کنیم شاید خدا پشت خط باشد خدایا مرا به آنجایی برسان که هیچ چیز جز راضی بودن تو برایم مهم نباشد خدا جون دخترمو به خودت میسپارم حافظ خونواده ی سه نفرمون باش.
خدا روشكر ني ني شما سالم بوده  ولي نميشه اينو به همه توصيه كرد كسي إز بستگان ماهم كاره شما رو ...

راست میگی نمیشه

الهی بچک😔

خدا روشكر ني ني شما سالم بوده  ولي نميشه اينو به همه توصيه كرد كسي إز بستگان ماهم كاره شما رو ...

خدا رو شکر که پسرت سالم بوده عزیزم منم بچم پسر بود 10 روز پیش سقط کردم ان تیش 7بود وتیغه بینی نداشت نامه سقط داد منم سقط کردم ولی تو بیمارستانم که سقط شد پرستارا میگفتن عقب گردنش خیلی ضخیم بوده ...به هرحال این سونوها وازمایشات رونتیجش 100 درصد نمیشه حساب کردهم مثبت کاذب داره هم منفی ولی شما خیلی دل وجرات داشتی که ریسک کردی وبچه رو نگه داشتی عزیزم 

خدایا شکر 

کاش زودتر این تایپیک رو میدیدم nt جنین من 6بود و سونوگرافی گفت برو زود سقطش کن صد در صد دانه فکر کردم یه هیولا تو شکممه از ترس و استرسم تو هفته 13سقطش کردم همش دلم تنگ میشه اگه یک نفر بهم میگفت ممکنه سالم باشه عمرا سقطش میکردم

لعنت بر شیطان
کاش زودتر این تایپیک رو میدیدم nt جنین من 6بود و سونوگرافی گفت برو زود سقطش کن صد در صد دانه فکر کرد ...

ای کاش قبل سقط مطمن میشدی