2777
2789
عنوان

خانم های کورد اصیل لطفا بیاین کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 98 پست
قدت چنده پوز هیکلتو دادی زیر پوستی    

ای خوا هاوار😂😂😂نه کوره مشکل اثاثیم هر او قدمه.دور له روتان ۱۷۵☺

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمیگردم
ای خوا هاوار😂😂😂نه کوره مشکل اثاثیم هر او قدمه.دور له روتان ۱۷۵☺

ماشالله قد بلندی خو خوزگم خوت من 167 خوا له قدو باته من    اشی فریش حز کی بالا برز  

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول که آرزوی سلامتی و بهبود میکنم برای مادربزرگ تون. عروس ت هم مبارک باشه عزیزم 💙 اصلا نگران ...

خیلی خیلی ممنون از لطف و محبت شما خانم عزیز.بله همینطوره که میگید.موفق باشید با هر زبان و فرهنگ و قومیت مهم انسان بودن. ممنون از مهر شما

خخخخ اره وقتی شلوارکه اشوریم ایژن عیبه 😂😂😂😂وله ام همکه شلوار فارسی و شورت و سوتینه له بازارا رژیاگه 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
خخخخ اره وقتی شلوارکه اشوریم ایژن عیبه 😂😂😂😂وله ام همکه شلوار فارسی و شورت و سوتینه له بازارا رژی ...

😂😂😂😂😂جا وتی...تازه اوینن حز اکن فقط له مالا گیر ان

ماشالله قد بلندی خو خوزگم خوت من 167 خوا له قدو باته من     اشی فریش حز کی بالا برز   ...

عزیزگم. هر اوه خاصه کوره من اونه خفت خوم اچم خرید بو کوش کراس مشکل گوریمان هس.خخخخ یه سری با شوهرم کلی گشتیم که تو تهران خیاط لباس کوردی پیدا کنیم رفتیم یکی پیدا کردیم یه مرد خیلی با مزه بود و قد کوتا ینی کوتا هاااا همین که منو دید با شوق گفت واااا سلاو بالا برز چونی بالا برز .شوهرم میگفت بخوا دلی ها پیتو😂😂😂

عزیزگم. هر اوه خاصه کوره من اونه خفت خوم اچم خرید بو کوش کراس مشکل گوریمان هس.خخخخ یه سری با شوهرم ک ...

چه با مزس شوگت شوکی من وایت ناقصی اکر هیچ نی اهیشت لباسیش بدورنم   

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
   چه با مزس شوگت شوکی من وایت ناقصی اکر هیچ نی اهیشت لباسیش بدورنم    

تخوا .منیش غیرتی خوشم گرک وله فره بی غیرته شوگم😂😂😂از بچگی همسایه بودیم و به رفتار و اخلاق هم آشنایم و منو میشناسه و میگی من از تو ایرادی نمیبینم و اینکه بعضی ها یه حرفیو میزنن واقعا منظوری ندارن از سر شوق و بغضی ها هم بی ادب و فرهنگن دیگه به خودشون ربط داره و خیلی بده که ارزش خودتو پایین بیاری بخاطر طرف .

هایته کوی تاران منیش هامه تاران  نواب

اسلامشهر .نواب دورین اخو. خوش بین تک خانواده عزیزگم .ممنون له حضور پر له مهر ایوه

مگه چند سالته، رنگ روشن بپوش، دختری؟

خخخخخ نه پسرم میخوام لباس کردی زنونه بپوشم متفاوت باشم ...😂😂😂۲۳سالمه متاهل هستم و یه دخمل هم دارم .چی بگم والا اینو هول هولکی خریدم 

خخخخخ نه پسرم میخوام لباس کردی زنونه بپوشم متفاوت باشم ...😂😂😂۲۳سالمه متاهل هستم و یه دخمل هم دارم ...

منظورم این بود، مجردی یا متاهل؟

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

این برای عروسی اصلا خوب نیست  یا سورانی بگیر الان عکسشو میفرستم یا یه چی شیک تر بپوش این خوب ن ...

😢😢😢😢خو عکس بفرست ببینم آره مامانمم کلی قر زد سرم