سلام . من آخرین پریودم 10 تیر بوده امروز هفت روز از موعدم عقب افتاده امروز بتام 5500 بود .حالا تا قبل سونو قلب نیاز هست برم پیش دکتر؟؟ لکه بینی هم ندارم. فقط گاهی زیر دلم درد میگیره که عادیه.
برو بهداشت آزمایشای لازمو میده.تست اچ آی وی هم میگیرن ازت.تیروئید و اینا هم
فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
هفته ی ۷یا۸هم برای سونو تشکبل قلب باید بری زودتر نرو استرس میگیری
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
بله.منم ۹تیر موعدم بود.سه روز قبلش آز دادم ودهمون روز رفتم بهداشت.الان پنج هفته و ۴روزته احتمالا
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانمها من الان کیت تخمک گذاری گذاشتم ، دوتا خط افتاد ،بهترین زمان برای اقدام کیه???
از امشب 😆
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم 3 تیر پریودم بود. منم بعد از آزمایش بتا رفتم دکتر متخصص. آزمایش برام نوشت ک امروز انجام دادم. (ازمایش های ادرار ک عفونت ادراری چک بشه. تیرویید. قند . سرخجه و ...) که باید شما هم انجام بدی. بعد ازاون گفته برای هفته 10 به بعد برام سونو صدای قلب مینویسه. 😥. من ک طاقت ندارم.