یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسر من بهمن ۹۲هست بازیهای دویدنی رو خیلی دوست داره پی اس فور ساعتها میشینه بازی میکنه بازیهای نشستنی هم اگه کسی پیشش بنشینه اونم میشینه بازی میکنه
برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند . مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛. مهم این است که چه درکی دارید.....
دختر من هم مهر ۹۲ هست، تمرکزش خوبه به یادگیری خیلی علاقه داره، مربیش هم تعریف میکنه، شیطونه ولی خرابکار نیست و دوست داره با بچه های دیگه دوست شه و بازی کنه، ولی فکر نکنم بچه شما عجیب باشه یا مشکلی داشته باشه، هر کسی یجوره خب
یه کم خجالتیه پسرم ولی با بچه ها ارتباط میگیره زود و کارتونم میبینه به من خیلی وابسته س عاشق ترانه خوندن ترانه های تمام خواننده های جدید مخصوصا بهنام بانی رو حفظه
برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند . مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛. مهم این است که چه درکی دارید.....
پسر من خرداد ٩٢ هست،،، كلاس زبان ميرفت خيلي خوبم ياد ميگرفت اما چون بچه كوچيك داشتم سختم بود ديگه نشد بره،،، خيلي اهل ورزشه، كلاس فوتبال ميره، عاشق اينه كه براش كتاب بخونم، داستان ضرب المثلها رو براش ميخونم و دقيقا بعدش كاربردشو ميدونه و بجاش استفاده ميكنه،، اما شعر يكي دوتا فقط حفظه و سوره اخلاص،،، خودمم علاقه و اصراري به حفظ كردن شعر و ،،، ندارم
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
نيوفلدر جان بچه تر بود بردمش پيش روانشناس اوتيسم نداره گفت فقط خجالتيه اما الان نگرانشم خيلي ...
پسر منم نقاشي بلد نيست، فقط بتازگي يه كله ميكشه شبيه آدم فضاييا با دوتا دو نقطه براي چشماش و دوتا خطم براي دست و پاهاش،،، كليم خط خطي و برام تعريف ميكنه كه مثلا اين خونه ست، اين شيره،،، خوب علاقه ندارن، اصلنم مشكلي نداره
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
دختر منم پنج سالشه میره پارک به بچه ها میگه با من دوست میشین باهم بازی کنیم ؟به کارتون هم خیلی علاقه داره نقاشی هم خوبه به مهد خیلی علاقه داره کلا جمع بچه ها رو دوست داره