2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه، چ سبکیه؟

فضای کتاب خاصه . خواننده در کل زمانیکه این کتابو مطالعه می‌کنه بین واقعیت و خیال در نوسانه . به قدری جذاب و در عین حال آموزنده اس که بعد از خواندن فصل اول نمیتونی بذاریش کنار . قیمتش سال گذشته ۱۲۵۰۰۰﷼ بود . تعداد صفحات ۱۶۲ .

Leave the past and live today
نخوندم

مونا جان اگر کتابهایی تو مایه‌های مثلاً اسکاول شین یا دبی فورد خونده باشی این کتاب بهشون نزدیکه با این تفاوت که درونمایه قوی تری داره .  به جهت اینکه ماجرای بخشی از زندگی دختر جوانی رو روایت می‌کنه . مطمئن باش از خواندنش لذت میبری .

موضوعش چیه؟؟

در واقع با تلفیق واقعیت با دنیای مجازی سعی شده دختری رو که که قصد خودکشی داره به زندگی برگردونه . بسیار بعد عاطفی داره مضاف بر جمله های آموزنده که توی این روزگار واقعاً برای هممون مفیده .

در واقع با تلفیق واقعیت با دنیای مجازی سعی شده دختری رو که که قصد خودکشی داره به زندگی برگردونه . بس ...

مرسی عزیزم 

حتما میخونمش 🌷

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
فضای کتاب خاصه . خواننده در کل زمانیکه این کتابو مطالعه می‌کنه بین واقعیت و خیال در نوسانه . به قدری ...

اوکی چون من دنبال این رمانهای خارج از فضای عشق و عاشقیم پس به درد من میخوره، مرسی معرفی کردی، حتما میخونمش😊😊😊😊