2777
2789
عنوان

مامانای شیرخشکی کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیو میل برا وزنش بهتره؟ چون منم احساس میکنم آپتامیل که میخوره وزنش  زیاد تغییری نکرده

آره از دوماهگی تا 4ماهگی فقط نیم کیلو اضافه کرد

اما بیومیل تو یک ماه 1کیلو اضافه کرد.بچمم خیلی بهتر شیر های دیگه میخوره.قیمتش هم 18/500 بود.الان شده 19/500

بچه من 5/5ماهشه.غذای کمکی هم میدم

دکتر بچه من گفت اگه رانیتدین جواب نداد.بیارش براش امپرازول بنویسم.قوی تر هست

این شربت معده ها بد نیستن ؟ حس خوبی بهشون ندارم فکر میکنم معده ش وابسته میشه و در آینده هم مجبوره قرص رانیتیدین و امپرازول بخوره 

این شربت معده ها بد نیستن ؟ حس خوبی بهشون ندارم فکر میکنم معده ش وابسته میشه و در آینده هم مجبوره قر ...

ن نترس بهش بده من از 4ماهگی ک غذای کمکی شروع کردم رفلاکسش خیلی بهتر شد.دیگه بهش ندادم

غذا خور ک بشن درست میشه.

این شربت معده ها بد نیستن ؟ حس خوبی بهشون ندارم فکر میکنم معده ش وابسته میشه و در آینده هم مجبوره قر ...

بنظر منم از الان عادتش نده به دارو خوردن گناه داره 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
ازقبل از زایمان اگه بخوایم بگیریم؟باید از کجا بدونیم چی باید بگیریم؟ البته ببخشید توتاپیکت میپرسم

شیر خودتو بده منم قبل زایمان می گفتم شیر نمیدم بعد زایمان شرایطی شد که مجبور شدم شیر ندم الان که میبینم بچه م چقدر عذاب میکشه واقعا براش ناراحتم و حسرت میخورم که کاش میتونستم شیر خودمو بدم شیرم هم زیاد بود و نشد 

بچه ی من از اول نان میخورد همیشه دل درد داشت نمیدوستم به خاطر شیرخشکه قطره دایمتیکون میدادم خوب میشد وقتی شیرخشکش عوض کردم فهمیدم به خاطر نان بوده چون شیرش سنگینه به خیلیا نمیسازه اپتامیل دادم شیر سبک و خوبیه ولی تپل نمیکنه به نظر من دیگه بهش نان نده شیرخشکای دیگه رو امتحان کن ببین چی بهش میسازه  اپتامیل۲۳ تومنه سوپرامیل و بیومیل پلاس هم تعریفشونو خیلی شنیدم

چون دوقلودارم پرسیدم

منم دوقلو دارم،اولش بابد میگعتی خب😊

اگه زود به دنیا بیاد که دکتر میگه ببلاک مخصوص کودکان نارس تا سه کیلو بشه

بعد که یکم بزرگتر شد دیگه مثل ما باید هعی تست کنی تا ببینی کدوم میسازه بهشون.ولی سعی کن شیر خودتو حذف نکنی چون شیرخشک به تنها یکم سخت تر میشه

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!